Χατζηνικολάου:Ο τρυφερός μπαμπάς και σύζυγος πίσω από τον αυστηρό anchorman–Οι φωτό που θα λατρέψεις
Showbiz

Χατζηνικολάου:Ο τρυφερός μπαμπάς και σύζυγος πίσω από τον αυστηρό anchorman–Οι φωτό που θα λατρέψεις

Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει με το σοβαρό του και πολλές φορές «αυστηρό» του ύφος να παρουσιάζει τα δελτία ειδήσεων, όμως στο Instagram ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει πραγματικά απελευθερωθεί.

Τα social media του έχουν «ξεδιπλώσει» μια άλλη πτυχή του εαυτού του, την οποία μάλιστα δε διστάζει να μοιραστεί με τους followers του.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής και δημοσιογράφος σχεδόν καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα κάθε φορά που το κάνει τα σχόλια και τα likes των διαδικτυακών του φίλων «πέφτουν βροχή».

Μέσα από αυτές εμείς βλέπουμε τον τρυφερό μπαμπά και σύζυγο πίσω από τον «αυστηρό» anchorman.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του, Κρίστη Τσολακάκη είναι μαζί σχεδόν 176 χρόνια και δεν χρειάζεται να τους δεις μαζί για να διαπιστώσεις ποσό ωραία περνάνε αλλά κάθε φορά που κάνουν κοινή δημόσια έξοδο μας εντυπωσιάζουν τόσο με την πολύ όμορφη αύρα τους όσο και με την πάντα καλή διάθεση τους.

Σε κάθε τους έξοδο ούτε στιγμή δεν αφήνουν ο ένας το χέρι του άλλου ενώ στη περίπτωση τους ισχύει αυτό που λένε πως όσα περισσότερα χρόνια είναι μαζί ένα ζευγάρι τόσο περισσότερο μοιάζουν.

«Τρία παιδιά πριν... Και την θέλω όπως τότε! Ίσως και περισσότερο!», «Πέρασαν 14 χρόνια! Νομίζω ότι ήταν χθες... Έρωτας ήταν η αιτία! Και παραμένει! #forever», «Μαζί της θέλω να γεράσω... Την λατρεύω! #forever#reallove #mygirl», είναι μερικά από τα τα τρυφερά λόγια του δημοσιογράφου για τη γυναίκα της ζωής του κάτω από τις φωτογραφίες που ο ίδιος ανεβάζει στο Instagram.

Όσο για τα παιδιά του;

Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στις υπέροχες φωτογραφίες που ποστάρει!

Ένας μπαμπάς πολλών ταχυτήτων γιατί ναι, είναι επαγγελματίας μα πάνω από όλα μπαμπάς κι αυτό τα λέει όλα!

Δες τις φωτογραφίες που κι εσύ θα λατρέψεις στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved