Μέγκι Ντρίο: Είναι ρατσιστικό που με λένε πανελίστρια!
Showbiz

Μέγκι Ντρίο: Είναι ρατσιστικό που με λένε πανελίστρια!

Μέγκι Ντρίο: «Μερικές κοπέλες από το «GNTM 1» δεν είναι δίπλα μου αυτή τη στιγμή, γιατί δεν τις θεωρώ καν στο επίπεδό μου, ούτε στο IQ μου»


Πριν από δύο χρόνια μας συστήθηκε μέσα από το παιχνίδι «Greece’s Next Top Model». Η Μέγκι Ντρίο είναι μια κοπέλα που δεν «μασάει» τα λόγια της και μιλάει για όλα ανοιχτά.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν αναφέρθηκε στη σχέση της με τους άντρες, στον άντρα που έχει φτιάξει στο μυαλό της ως τον ιδανικό για εκείνη, όπως και στον πρώτο της έρωτα, με τον οποίο διατηρεί ακόμα επαφή.

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, καθώς ο κορονοϊός και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας μας έχουν αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινότητας.
Έχει πλέον ανοίξει μια τεράστια «πόρτα» στην καριέρα μου, που είναι το εξωτερικό. Όταν μιλάμε για εξωτερικό, δεν θεωρώ την Ινδία και την Ασία. Για μένα εξωτερικό είναι το Παρίσι, η Αμερική και η Ιταλία, τα κέντρα της μόδας, όπου μιλάμε για υψηλό επίπεδο. Στη φάση του κορονοϊού αισθάνθηκα κάπως, γιατί από τη στιγμή που πήγα και «περπάτησα» στις πασαρέλες του Παρισιού, που ήταν μεγάλο «βήμα», μετά μπήκαμε σε καραντίνα, αλλιώς τώρα θα ήμουν στην Αμερική. Ένας σχεδιαστής μόδας, που συνεργάστηκα μαζί του στο Παρίσι, με ήθελε για μια επίδειξη μόδας στην Αμερική.

Όλα αυτά σταμάτησαν τώρα, αλλά το Σεπτέμβρη θα υπάρξει ένα ταξίδι και μια πολύ καλή συνεργασία με μία Ελληνίδα μοντέλο, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη αυτή τη στιγμή, και μιλάμε για την εβδομάδα μόδας εκεί, όπου προγραμματίζεται σιγά-σιγά. Παράλληλα με τα δικά μου έχω ήδη ξεκινήσει μια συνεργασία με Διαφημιστική, στον τομέα των influencers, του έμπειρου Γιώργου Κουτούλια.

Η αντιμετώπιση των μοντέλων είναι διαφορετική στο εξωτερικό απ' ό,τι στην Ελλάδα;
Φυσικά, στην Ελλάδα δουλεύουμε με «κονέ». Στην Ελλάδα δεν δουλεύει το ταλέντο, αλλά αυτή που έχει το «κονέ» και ξέρει «αυτόν», θεωρώ ότι πολλά κορίτσια στην Ελλάδα νομίζουν ότι είναι μοντέλα, αλλά δεν είναι, ούτε καν κοντά στο μόντελινγκ.

Ποια κορίτσια θεωρείτε ότι δεν είναι και νομίζουν ότι είναι μοντέλα;
Υπάρχουν πολλά κορίτσια από το «Greece’s Next Top Model» που για μένα δεν είναι μοντέλα. Ακόμα και από τις δύο νικήτριες η μία άξιζε, η άλλη όχι. Η Άννα-Μαρία έχει ακόμα δρόμο για να βγει στην αγορά, θέλει ακόμα να μεγαλώσει, ενώ η Κάτια είναι πιο έτοιμη από εμπειρία, για να πάρει τον τίτλο. Η Κάτια άξιζε που έφτασε στο τέλος, επίσης άξιζε η Κέισι και η φίλη μου η Ίλντα. Όλες οι υπόλοιπες για μένα... μερικά πρόσωπα δεν ήταν ούτε καν κοντά στο μόντελινγκ, όπως η Μαρτίνα, η Μαρίνα, δεν είναι μοντέλα, είναι κορίτσια για ριάλιτι, άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.

Παίζει ρόλο στο κριτήριό σου ότι με κάποιες κοπέλες είστε φίλες;
Δεν είμαι φίλη με καμία από τις κοπέλες, μόνο με την Ίλντα. Όλες οι υπόλοιπες δεν είναι γνωστές, είναι τελείως άγνωστες, δεν ξέρω καμία τους. Κρίνω βάσει αυτού που έχω δει στο εξωτερικό και από τις εμπειρίες που έχω πάρει.

Οι άντρες σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά πλέον, μετά τη συμμετοχή σου στο «GNTM»;
Με τους άντρες έχει αλλάξει πολύ. Πριν μπω στο «GNTM» είχα πολλούς άντρες και πολλά φλερτ, ενώ τώρα έχουν μειωθεί. Ίσως όμως να μην έχει να κάνει με το ριάλιτι, όσο έχει να κάνει και με μένα, που έχω ωριμάσει, και ίσως έχω βρει το πρότυπο του άντρα στο μυαλό μου και ψάχνω εκείνον.

Ποιος είναι αυτός ο άντρας;
Ένας άνθρωπος που θα θέλει να δημιουργήσει μαζί μου μια νέα πραγματικότητα, δικιά του και δικιά μου.

Η οποία σε τι θα αφορά, στη δημιουργία οικογένειας, στα επαγγελματικά;
Πρώτα απ’ όλα να φτάσω στα ύψη της καριέρας μου... φτάνω εκεί, δεν έχω φτάσει ακόμα και θέλω να είμαστε μαζί, όχι αντίπαλοι, είναι πλέον δύσκολο να βρεις ένα σύμμαχο.

Ο άνθρωπος που αναφέρεσαι θα προέρχεται από τον επαγγελματικό σου χώρο, θα έχει χρήματα, κοινωνική καταξίωση...;
Το χρήμα, άμα είσαι μάγκας, μπορείς και το βγάζεις μόνη σου. Συνήθως οι άντρες που λατρεύω είναι εκείνοι που δουλεύουν πολύ και που αποδεικνύουν ότι καταλαβαίνουν τη σημασία της ζωής και την «ουσία». Πλέον έχουν χαθεί η αγάπη, ο σεβασμός, ο έρωτας.

Έχεις κάνει συμβιβασμούς σε σχέση;
Έχω συμβιβαστεί στην τελευταία μου σχέση κι αυτό γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη. Σήμερα που μιλάμε, επειδή ακόμα κάποια πράγματα δεν έχουν τελειώσει, βλέπω ότι μ’ έχει απογοητεύσει τόσο πολύ αυτός ο άνθρωπος. Νιώθω ότι όταν τον γνώρισα, αγάπησα έναν άλλον άνθρωπο και όχι αυτόν. Αυτός τώρα έχει εξελιχθεί σε μια «κουτσομπόλα»... Η όλη κατάσταση με την πρώην συμπαίκτριά μου, την Άννα Αμανατίδου, συνεχίζεται ακόμα από την ίδια στα social της. Συμβιβάστηκα με πολλές βλακείες, αλλά έπαιξαν μεγάλο και σημαντικό ρόλο στο χωρισμό μου μετά. Κλείνω κάθε «πόρτα» σ' αυτόν, απλά εκείνος ασχολείται ακόμα, γιατί ίσως νομίζει ότι θα πάρει λίγη δημοσιότητα, δεν ξέρω πώς «την έχει δει»...Όσο περνάει ο χρόνος, απογοητεύομαι πιο πολύ από το άτομο αυτό, μειώνει την ιδέα που είχα για εκείνον και την κάνει χειρότερη. Κάποτε συμβιβάστηκα με το «κέρατο» και το φλερτ.

Έκανε φλερτ, σε «κεράτωσε» και το γνώριζες;
Ναι, το ήξερα τότε, το είχα «πιάσει» το φλερτ και είπα «Άσ’ το να περάσει, άντρες...». Στο «κεράτωμα» έφυγα και χωρίσαμε. Συγχώρεσα το φλερτ και γί’ αυτό φτάσαμε στο «κεράτωμα».

Έχεις απατήσει;
Δεν έχω απατήσει, αλλά έχω παίξει πολύ με τους άντρες. Έχω παίξει με άντρες που είχαν συναισθήματα για μένα κι ενώ το ήξερα, έπαιζα, αλλά μετά πήρα το «μάθημά» μου.

Έχεις «εκμεταλλευτεί» καταστάσεις, άντρες, συνθήκες;
Συνθήκες, ναι, έχω εκμεταλλευτεί και θα συνεχίσω να το κάνω, αν είναι τέτοιες ώστε να με κάνουν να προχωρήσω σε κάτι και να αφήσω κάποιον άλλον πίσω, αλλά άντρες δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ. Από πολύ μικρή ηλικία κατάλαβα ότι δεν χρειάζομαι κάποιον άντρα, για να επωφεληθώ, γι’ αυτό υπάρχει και αυτή η σκληρή εικόνα η πιο... ανδρική, που βγαίνει προς τα έξω μερικές φορές. Είμαι ξεκάθαρη για να προστατεύω τον εαυτό μου, ειδικά σ’ ένα χώρο όπως της μόδας.

Ρατσισμό έχεις αντιμετωπίσει;
Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ρατσισμό, μάλιστα τον αντιμετωπίζω ακόμα και τώρα.

Για ποιο λόγο;
Για την Αλβανία, για πολλά πράγματα... Ακόμα και από λεγόμενες «φίλες» μου, που μπορεί να έβαζαν κάποιες «ταμπέλες» μπροστά στο όνομά μου ή μπροστά στη δουλειά που έκανα τώρα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», οι οποίες με έλεγαν «πανελίστρια», που κι αυτό εγώ το βλέπω σαν ρατσισμό.

Θεωρείς ρατσιστικό να σε αποκαλούν «πανελίστρια»;
Σε μια πρωινή εκπομπή, σε μια δουλειά όπως το πάνελ, να πεις «πανελίστρια» δεν μου αρέσει

Πώς θα ήθελες να σε αναφέρουν;
Σαν ένα κομμάτι μιας εκπομπής, ένα νέο κορίτσι που κάνει ξεκίνημα στην τηλεόραση. Η έκφραση μερικές φορές είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, όπως και οι λεπτομέρειες. Γι αυτό και μερικές κοπέλες, ειδικά από το «GNTM 1» δεν είναι δίπλα μου αυτή τη στιγμή, γιατί δεν τις θεωρώ καν στο επίπεδό μου, ούτε στο IQ μου. Βλέπω κάποιες συνεντεύξεις που δίνονται από πρώην συμπαίκτριές μου και λέω: «Κορίτσι μου, έχεις να μας πεις κάτι άλλο; Γιατί ένα μήνα μου εμφανίζεις αγκαλιές και φιλιά στα μπουζούκια», θα μας πουν κάτι για την καριέρα τους; «Αν δεν έχεις, κάτσε σπίτι σου και μη μιλάς, μη δίνεις συνεντεύξεις». Αυτό έχει καταντήσει αηδιαστικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved