Ούτε οι μάσκες δεν μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους! (photos)
Showbiz

Ούτε οι μάσκες δεν μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους! (photos)

Είναι ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι εδώ και λίγους μήνες και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μαζί τους, ακόμα και αν κατεβαίνουν στο Σύνταγμα για διαδήλωση!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι στη διαδήλωση των καλλιτεχνών την περασμένη εβδομάδα και έδειχναν και οι δύο να έχουν πολύ καλή διάθεση.

Ο λόγος για τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου οι οποίοι κατά την εμφάνισή τους στο χώρο της διαδήλωσης μπροστά από τη βουλή, τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις από τους γύρω τους ενώ φορούσαν και οι δύο μάσκες προκειμένου να προστατευτούν αλλά και να προστατεύσουν τον υπόλοιπο κόσμο.

Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετούς μήνες και είναι από εκείνους τους ερωτευμένους που δεν θέλουν να προκαλούν με τις εμφανίσεις τους. Τηρούν χαμηλό προφίλ αλλά πόσο να το τηρήσεις όταν κατεβαίνεις σε διαδήλωση, ιδίως όταν γνωρίζεις ότι εκεί θα συναντήσεις μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

Η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες και ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού πέρασαν μαζί το διάστημα της καραντίνας, όπως είχε αποκαλύψει εκείνη με μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει στα social media, ενημερώνοντας πως φωτογράφος ήταν ο σύντροφός της.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από την εμφάνισή του στην καρδιά της Αθήνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved