J2US: Ξέσπασε ο Βαλάντης: «Δεν δέχομαι ο Τρύφωνας να έχει ίδια βαθμολογία με τη Νικολέττα»
Showbiz

J2US: Ξέσπασε ο Βαλάντης: «Δεν δέχομαι ο Τρύφωνας να έχει ίδια βαθμολογία με τη Νικολέττα»

Ο Βαλάντης μίλησε για την αποχώρησή του από το J2US και «έριξε τα καρφιά του» στην κριτική επιτροπή!

Ο Βαλάντης ήταν καλεσμένος στο Happy Day και τόνισε: «Εμένα δεν με πτοεί μια κριτική. Φωνητικά, μουσικά, υπήρχαν χειρότερα ζευγάρια. Επειδή είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται και στην εμφάνιση και στον τραγουδιστικό μέρος, εγώ μίλησα μόνο για το μουσικό μέρος που με αφορά. Αν η σκηνοθεσία δεν ήταν καλή, αν δεν άρεσαν οι φάτσες μας και τα ρούχα μας, αυτά οφείλονται σε δικές μας επιλογές ίσως και της παραγωγής, αλλά όλα τα άλλα, μουσικά τουλάχιστον, μπορώ να κρίνω και να καταλάβω.»!

Ο Βαλάντης δήλωσε: «Όταν οι κριτές λένε “Τρύφωνα μου, μην κάνεις αυτές τις βλακείες, ήρθες εδώ, να είσαι ευχάριστος, να περάσουμε ωραία, αλλά να τραγουδάμε κιόλας”, αυτό είναι το θέμα. Ότι ναι, χρειάζονται και οι ευχάριστοι άνθρωποι, χρειάζονται και οι χαριτωμενιές, αλλά όμως γαλουχούνται και άνθρωποι μέσα από τις κριτικές αυτές».

Και πρόσθεσε: «Δεν δέχομαι, μουσικά τουλάχιστον, να έχει την ίδια βαθμολογία ο Τρύφωνας με τη Νικολέττα ή η Κωνσταντίνα με τη Νικολέττα. Αυτό εξέφρασα, μουσικά πάντα, και γι’ αυτό μίλησα και για τα πτυχία της μουσικής»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved