Έχετε δει την κόρη της Χαράς Βέρρα; Είναι μία κούκλα! (photos)
Showbiz

Έχετε δει την κόρη της Χαράς Βέρρα; Είναι μία κούκλα! (photos)

Η Χαρά Βέρρα είναι αγαπημένη για όσους λατρεύουν τα λαϊκά και δημοτικά τραγούδια, όμως προσφάτως έγινε ακόμα πιο γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο J2US

Το έτερον καλλιτεχνικό ήμισυ του λαμπερού σόου, του Τρύφωνα Σαμαρά, είναι πολύ αγαπητή στους ανθρώπους που αγαπούν τη δημοτική μουσική και φυσικά έχει μακρά πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο και στο συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Η τραγουδίστρια είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος με μία πολύ αγαπημένη οικογένεια. Τα στηρίγματά της, εκτός από τον μέλλοντα σύζυγό της, Γιάννη, ο οποίος είναι και κουμπάρος της μιας και εκείνη έχει βαφτίσει τον γιο του στο παρελθόν, είναι οι δύο κόρες της, η Κωνσταντίνα και η Γεωργία οι οποίες είναι κούκλες.

Καμία από τις δύο δεν ασχολήθηκε, τουλάχιστον προς το παρόν, με το επάγγελμα της μητέρας τους και μάλιστα η Γεωργία -Γωγώ για τους φίλους- είναι τεχνίτρια νυχιών.

Προσφάτως που ήταν η γιορτή της, η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε μία και μοναδική φωτογραφία της Γεωργίας για να της ευχηθεί χρόνια πολλά και φυσικά δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους τις καλύτερες ευχές. Τόσο η Γωγώ όσο και η Κωνσταντίνα δεν έχουν καλή σχέση με τη δημοσιότητα και γι' αυτό και η Χαρά Βέρρα αποφεύγει να προβάλλει τα παιδιά της στη δημοσιότητα.

Δείτε τη μία και μοναδική φωτογραφία της Γεωργίας που ανέβασε η Χαρά Βέρρα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved