Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε ότι ονειρεύεται τη γυναίκα που θέλει να παντρευτεί
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε ότι ονειρεύεται τη γυναίκα που θέλει να παντρευτεί

Και ως Μελέτη στις «Αγρι­ες μέλισσες» να μην τον έχει πάρει το μάτι σου (πράγμα δύσκολο...), σί­γουρα αν τον δεις το παρουσιαστικό του παραπέ­μπει σε κάτι «αυστηρό» και «επιβλητικό».

Αυ­τομάτως «κουμπώνεσαι». Κι όμως... Κουβεντιάζο­ντας μαζί του καταλαβαί­νεις πολύ γρήγορα πως ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι εντάξει. Και, κορίτσια, περιμένει τη γυναίκα της ζωής του για να κάνει οικογένεια!

Αλλωστε μάλλον κάνει ήδη... πρόβες, καθώς όταν δεν υποδύ­εται τον δολοφόνο του Διαφανί που παίζει παιδικό θέατρο. Προ καραντίνας...

Τι αίσθημα λοιπόν σας άφησε η καραντίνα;

«Έχω μια τάση να ζω μεν τα πράματα στη στιγμή τους, να "αντι­λαμβάνομαι" δε την πραγματική σημασία τους αργότερα. Έτσι νομίζω πως θα συμβεί και τώρα. Πάντως μου έλειψε η επικοινωνία με συναδέλφους, φίλους, οικογέ­νεια... Ανυπομονώ να ξεκινήσει και πάλι η δουλειά, αλλά το ζήτη­μα είναι υπό ποιες συνθήκες. Γιατί αυτός ο ιός, ο αόρατος εχθρός, έχει καλλιεργήσει μέσα μας αί­σθημα φόβου, που δεν ξέρουμε πού Οα μας βγάλει.

Φοβάμαι μή­πως αρχίσει κι ένα νέο είδος μπούλινγκ: να φτερνίζομαι γιατί έχω, π.χ., αλλεργία και ο άλλος να με αγριοκοιτάζει. Αλλωστε η πανδη­μία δεν έχει τελειώσει, έχει απλώς κάνει μια... παύση. Πώς άραγε θα είναι πλέον οι συναναστροφές; Προσωπικά, έχω τώρα μεγαλύτε­ρη ανάγκη να ακουμπήσω πάνω στους συνανθρώπους μου, κάτι που περίπου... απαγορεύεται. Εί­ναι περίεργο και δεν ξέρω ακόμα πώς θα ζήσω με αυτό».

Όλο αστό το διάστημα που δεν υπήρχαν γυρίσματα σας έλειψε ο Μελέτης;

«Μου λείπουν τα ρούχα, τα πα­πούτσια, οι φίλοι του, το Διαφάνι, η ίντριγκα, οι έρωτες... Μου λείπουν γενικά οι "Μέλισσες". Ήταν σοκαριστική η διακοπή των γυρισμάτων. Είχα βέβαια την ευ­καιρία να παρακολουθώ καθημε­ρινά τον Μελέτη και να τον ξα­ναζώ μέσα από τις επαναλήψεις, κάτι που μου έδινε μια θαλπωρή, ανυπομονώ όμως να ξαναπιάσω σενάριο στα χέρια μου και να δω τι θα γίνει. Έχω μεγάλη αγωνία για την τύχη του, αλλά και για την τύχη των άλλων ηρώων. Παθαίνω παροξυσμό... σαν να βλέ­πω Netflix!»


Πώς θέλετε λοιπόν να εξελιχθεί;

«Ήδη νομίζω σε 90 επεισόδια ως τώρα ο συγκεκριμένος χαρα­κτήρας έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, όσο ποτέ δεν περίμενα. Τώρα έχουμε φτάσει στο 108ο επεισό­διο και όσα γράφονται στο σενά­ριο διαρκώς με εκπλήσσουν. Δεν θέλω λοιπόν να χάσω αυτό το στοιχείο της έκπληξης κάνοντας σχέδια για τον Μελέτη, που έτσι κι αλλιώς έχει ήδη βγάλει πολλή αγριότητα, αλλά και τρυφερότη­τα. Θα ήθελα λοιπόν να συνεχί­σει να είναι κάτι ανατρεπτικό και μη αναμενόμενο, να έχει αυτές τις ωραίες... βρομιές, τις θεατρικές, ώστε διαρκώς να με εκπλήσσει. Άλλωστε όλοι οι ρόλοι στις "Μέλισσες" είναι... ζωντανοί οργανι­σμοί, άρα η εξέλιξή τους συνεχι­ζόμενη και τεράστια!»


Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο στον ρόλο;

«Ο Μελέτης δεν πλακώνει ποτέ απλώς στο ξύλο, πάντα... καθα­ρίζει! Εγώ, αν και το καλό με το κακό απέχει μόλις μερικά δευτερό­λεπτα, δεν θα έφτανα ποτέ να σκο­τώσω άνθρωπο. Επιπλέον, επειδή έχω περάσει από ηγετικές θέσεις κάνοντας αθλητισμό, έπαιζα πο­δόσφαιρο και ήμουν αρχηγός ομά­δων, αυτό το να πρέπει να υποδύ­ομαι το "πιστό σκυλί του Δούκα" που πάντα υπακούει με δυσκόλε­ψε. Η επιβλητική ωστόσο παρου­σία του Λεωνίδα Κακούρη δεν μου άφησε περιθώρια (γελάει). Αυτή λοιπόν ήταν η πιο δύσκολη συν­θήκη: να "υποδουλωθώ"».

Πώς νιώθετε όταν σας πλησιάζει ο κόσμος στον δρόμο;

«Ήρεμος! Κάποιος είπε πως "όλοι οι ηθοποιοί θέλουν να γίνουν γνω­στοί και μόλις γίνουν φορούν γυα­λιά". Δεν ανήκω σε αυτή την κα­τηγορία. Αντιθέτους, το να μου μιλούν είναι κάτι που με ευχαρι­στεί πολύ, γιατί κάνουμε μια δου­λειά που αρέσει και ο κόσμος το αναγνωρίζει και μας θεωρεί φί­λους.

Πώς ονειρεύεστε να είστε έπειτα από μερικά χρόνια;

«Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου. Παρ' όλα αυτά, όταν αυτή τελειώ­νει, κάνω ό,τι χρειάζεται ώστε να περνάω καλά. Ασχολούμαι δηλα­δή με την αληθινή ζωή. Ονειρεύομαι τη γυναίκα που θέλει να πα­ντρευτεί και αργότερα να δημι­ουργήσει μια ωραία οικογένεια. Περισσότερο ονειρεύομαι αυτό παρά έναν ρόλο. Έτσι κι αλλιώς, έχω κάνει σημαντικούς ρόλους που ήρθαν πολύ νωρίς χωρίς να τους περιμένω και έχω διδαχτεί πως όταν κάνεις μακρινά σχέδια ο Θεός γελάει. Προτιμώ λοιπόν τα μικρά βήματα, που θα μπορώ να υλοποιήσω... Μου αρέσει να κρατάω μικρό καλάθι και μερικές φο­ρές αναρωτιέμαι αν όντως αξίζω όσα όμορφα έχω ζήσει», είπε στο Τηλέραμα.

Δείτε φωτογραφίες του γνωστού ηθοποιού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved