Μαρία Κωνσταντάκη: «Μπαίνουν στο αυτοκίνητό μου και νομίζουν ότι θα πάθουν ηπατίτιδα C».
Showbiz

Μαρία Κωνσταντάκη: «Μπαίνουν στο αυτοκίνητό μου και νομίζουν ότι θα πάθουν ηπατίτιδα C».

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Μαρία Κωνσταντάκη ακόμη και στις βιντεοκλήσεις στο σπίτι της μιλάει με μάσκα, γιατί δεν γνωρίζει πώς μεταφέρεται ο κορονοϊός, μέσα στο σπίτι! 

Αυτό συμβαίνει γιο τις ανάγκες της πρώτης ελληνικής διαδικτυακής σειράς, ονόματι «Εγκλωβισμένες», και φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Γιώργου Φειδά. Η ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε για την σειρά αυτή και τις ηρωίδες που βλέπουμε, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της και στις αλλιώτικες καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Ασημίνα πάσχει από μικρόβιοφοβία;

«Η Ασημίνα είναι ξαδέλφη με την Κέλλυ (Μαρία Σολωμού). Είναι υποχόνδρια με την καθαριότητα και μικροβιοφοβική. Η πανδημία την έχει διαλύσει, γι’ αυτό έχει ξεκινήσει την καραντίνα δύο ε­βδομάδες πριν. Χρησιμοποιούσε το αντισηπτικό και πριν από τον κορονοϊό».

Η δική σας σχέση με τα... μι­κρόβια;

«Δεν είμαι άνθρωπος που σιχαίνεται πολύ εύκολα. Έχω φίλους που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλήμα. Μπαίνουν στο αυτοκίνητό μου και νομίζουν ότι θα πάθουν ηπατίτιδα C».

Άλλο δυνατό στοιχείο της Αση­μίνας;

«Είναι αρκετά αιχμηρή. Δεν τη συμπαθούν οι άλλοι, αλλά βρίσκουν γέφυρες επικοινωνίας με τις άλλες τρεις».

Πόση ώρα διαρκεί το γύρισμα;

«Για ένα επεισόδιο 8-9 λεπτών ένα τριωράκι το θέλουμε. Μια ημέρα μπορεί να έχουμε περισσότερο και την επομένη λιγότερο».

Τι σχόλια σας γράφουν;

«Έχουμε πολύ καλά σχόλια και αρέσει στον κόσμο. Αναγνωρίζουν και την προσπάθεια σε αυτές τις συνθήκες να παράγουμε κάτι που φέρνει χαρά».

Είναι ένας ζωντανός πυρήνας που δημιουργείται τώρα;

«Αυτό που κάνουμε εμείς είναι μεν με πενιχρά μέσα, αλλά στο πνεύμα της βιντεοκλήσης που έ­χουμε βάλει στη ζωή μας. Ακόμη και οι άνθρωποι που ήταν αρνητικοί. Άλλη αίσθηση να βλέπεις την έκφραση του άλλου όταν μιλάς μαζί του και άλλη όταν μιλάς α­πλά στο τηλέφωνο. Μιλάω με τη μάνα μου με βιντεοκλήση. Πριν α­πό την καραντίνα, μιλούσαμε στο i τηλέφωνο και πήγαινα να τη δω. Είναι σύγχρονο και μας ακουμπά όλους».

Η μέρα σας πώς αρχίζει;

«Κάνω καφέ, τρώω πρωινό και ασχολούμαι με το σπίτι. Μη φα­νταστείτε υπερβολές. Σε μια συντήρηση το μπάνιο, η κουζίνα και βάζω κάνα πλυντήριο. Τώρα φτιάχνω τα χειμωνιάτικα. Δια­βάζω αρκετά και βλέπω ταινίες. Δεν είμαι της τηλεόρασης και της πλατφόρμας. Και φυσικά θα μιλή­σω με τους φίλους μου».

Η πυξίδα τι δείχνει για τις καλο­καιρινές διακοπές;

«Οι φετινές διακοπές θα είναι διαφορετικές από αυτές που είχαμε φανταστεί. Ένα σημαντικό κομμά­τι είναι και το οικονομικό. Αυτή η ιστορία, σε όλα τα επαγγέλματα, μας βρήκε όλους στη μέση της σεζόν. Θα πάω στο χωριό μου στην Ήπειρο, έξω από την Άρτα. Θα αράξω ένα μεγάλο χρονικό δι­άστημα. Οπότε θα έρχονται φίλοι και γνωστοί. Η κολλητή μου φίλη έχει σπίτι στην Ικαρία και νομίζω ότι θα πάω», είπε στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved