Η Μόνικα Μπελούτσι συγκινεί: «Νιώθω μία μεγάλη θλίψη»
Showbiz

Η Μόνικα Μπελούτσι συγκινεί: «Νιώθω μία μεγάλη θλίψη»

Η Μόνικα Μπελούτσι αναφέρθηκε στον κορονοϊό αλλά και στην Ελληνίδα star Μαρία Κάλλας.

Η Ιταλίδα star μίλησε στη γαλ­λική «Madame Figaro» για το πώς αισθάνεται αυτήν την περίοδο, αλ­λά και για την Ελληνίδα ντίβα Μα­ρία Κάλλας, την οποία υποδύεται στο θέατρο.

«Νιώθω μία μεγάλη θλίψη. Δεν θα μπορούσα να νιώθω κάτι δια­φορετικό μπροστά σε αυτήν την πρωτόγνωρη, περίπλοκη, φοβερή κατάσταση. Προφανώς σκέφτο­μαι τη χώρα μου, την Ιταλία, που είναι και η πιο πληγείσα στην Ευ­ρώπη. Αυτή η νύχτα πιθανότατα θα είναι με­γάλη και επίμονη, αλλά υποχρεωτικά θα μας οδηγήσει σε κάτι νέο», είπε η Ιταλίδα ντίβα για τον κορονοϊό.

Η Μόνικα Μπελούτσι δηλώνει ότι πλέον η ζωή της κυλά στους ρυθμούς της μητρότητας: «Κατάφερα να οργανώσω μία σταθε­ρή οικογενειακή ζωή για τις κόρες μου, ένα ζεστό σπίτι. Πάνω απ’ όλα απολαμ­βάνω να τις βλέπω να μεγαλώνουν, να τις συνοδεύω όσο ανοίγουν τα φτερά τους μέχρι να πετάξουν. Σε όλα μου τα ερωτήματα, οι κόρες μου είναι η α­πάντηση. Μόνο μετά τη γέννησή τους συνειδητοποίησα το λόγο ύπαρξής μου στον κόσμο».

Το χρόνο της στην καραντίνα τον περνά με τις δύο κόρες της, τις οποίες επιβλέπει όσο κάνουν τα μαθήματά τους online, διαβάζει σενάρια και μαθαίνει στα ιταλικά το ρόλο της στη θεατρική παράσταση «Lettres de la Callas», η οποία έχει προγραμματιστεί να ανέβει και στην Ιταλία.

Για την Ελληνίδα ντίβα, την οποία υποδύεται στο θέατρο, λέει: «Υπάρχουν κοινά στοιχεία. Ήταν μία γυναίκα από τη Μεσόγειο όπως κι ε­γώ. Μετά, είναι ο κοσμοπολιτισμός. Και αυτή η αίσθηση της ευθραυστότητας, που υποκρύπτει μεγάλη δύναμη, όπως συμβαίνει γενικώς με τους αν­θρώπους που ανεβαίνουν στη σκηνή. Αυτό που με αγγίζει περισσότερο, όμως, είναι αυτή η απεριόριστη ευαι­σθησία της Κάλλας, το στοιχείο που δίνει μία επιπλέον διάσταση στα πά­ντα. Ήταν μία γυναίκα που πολεμούσε με την καρδιά της, για την καρδιά της. Τελικά, είχε μια απλή καρδιά και αυτό ίσως τη σκότωσε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved