Ηλίας Καζιόλι: «Είναι κακό να αρέσεις σε όλους, ποτέ δεν το επιδίωξα»
Showbiz

Ηλίας Καζιόλι: «Είναι κακό να αρέσεις σε όλους, ποτέ δεν το επιδίωξα»

Ηλίας Καζιόλι: Δεν έχω καμία έχθρα με την Κατερίνα και τον Σταυρή απλά δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες. 

Ο Ηλίας Κιαζόλι ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν κατά τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό
μαγειρικής του STAR «MasterChef» και ο μόνος που είχε πολλές ευκαιρίες για να ξαναμπεί σε αυτόν. 0 ίδιος
μιλάει στο «MYtv» για την παρουσία του στον διαγωνισμό και την άτυπη κόντρα του με τον Σταυρή.

Πώς πήρες την απόφαση να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό μαγειρικής του «MasterChef»;
Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια απόφαση της στιγμής. Μιλούσα με τον κολλητό μου και του είπα ότι θα δηλώσω συμμετοχή στο «MasterChef 4», μήπως κι έτσι γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Αυτός ήταν ο σκοπός μου. Και κάπως έτσι έγινε…

Θα άλλαζες κάτι στην παρουσία σου στον διαγωνισμό;
Ναι.Ίσως, να μην ασχολιόμουν με κάποια πράγματα πιο ασήμαντα από τον αρχικό μου στόχο. Προσπαθούσα να αλλάξω γνώμη σε κάποιους και, κάποιες φορές, μιλούσα παραπάνω, ενώ έπρεπε να δωσω το 100% της προσοχής μου στη μαγειρική. Την περίοδο που ήμουν μέσα στο παιχνίδι έπρεπε να τη διαχειριστώ διαφορετικά.

Τι σε αποπροσανατόλισε από τον αρχικό σου στόχο;
Ο εγκλεισμός και η επαφή που έχεις με άλλους ανθρώπους. Με κάποιους δένεσαι ή τους συμπαθείς πάρα πολύ ή τους θεωρείς πολύ καλούς φίλους ή με κάποιους δεν χρειάζεται να συναναστρέφεσαι καν μαζί τους. Η παραπάνω συνθήκη φέρνει λόγια του ενός για τον άλλον και αντιπαραθέσεις, όπως έχετε δει. (Γελάει.) Από εκεί και πέρα, όλα είναι θέμα χαρακτήρα. Προσωπικά, δεν ανέχομαι πάρα πολλά αλλά ούτε και μπορώ να τα ακούω, οπότε ξέσπαγα.

Σε τι βαθμό σου έχει «στοιχίσει» η ειλικρίνεια;
Κάποιοι εκτιμούν την ειλικρίνεια, οπότε τους θέλουμε δίπλα μας. Κάποιοι άλλοι όχι, οπότε μπορούν να πάρουν τον δρόμο τους, θεωρώ ότι είναι κακό να αρέσεις στους πάντες. Εγώ στη ζωή μου ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις με όλους αλλά ούτε και το επιδίωκα.

Με ποιους έχεις κρατήσει επαφές και με ποιους θεωρείς ότι δεν ταιριάζετε καθόλου;
Έχω κρατήσει επαφές με τον Κώστα, τον Γιώργο, τον Χάρη, τον Ιωάννη και τον Κωνσταντίνο, με τους οποίους ήρθαμε κοντά και ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο. Ακόμη, μιλάω και με άλλα παιδιά. Δεν έχω κανένα τρομερό θέμα. Από εκεί και πέρα, όμως, με την Κατερίνα και τον Σταυρή δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες. Από την πλευρά μου, δεν έχω καμία έχθρα απέναντι τους σε σημείο που να μου «στοιχίσει» να μην τους μιλάω όταν τελειώσει το παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved