Καλλιόπη-Καρβούνης: Δεν φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει οι δίδυμες κόρες τους! (photos)
Showbiz

Καλλιόπη-Καρβούνης: Δεν φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει οι δίδυμες κόρες τους! (photos)

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα φωτογράφος Καλλιόπη και ο σύζυγός της Χρήστος Καρβούνης εδώ και έντεκα χρόνια έχουν αφοσιωθεί στην ανατροφή των δίδυμων κοριτσιών τους. 

Ήταν 24 Απριλίου του 2009 όταν το όνειρο της διάσημης Calliope, της φωτογράφου που έχει αιχμαλωτίσει στον φωτογραφικό της φακό άπειρους σταρ, Έλληνες και ξένους, γινόταν πραγματικότητα.

Μετά από πολλές και επίπονες προσπάθειες, έφερνε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για το πολυτιμότερο δώρο που της είχε κάνει ποτέ κανείς.

Σήμερα, η Καλλιόπη και ο Χρήστος Καρβούνης είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς, το ίδιο αφοσιωμένοι όπως και την πρώτη στιγμή που τις κράτησαν αγκαλιά, στις κόρες τους Άννα-Απολλωνία και Ίντια-Μπάρμπαρα-Ολυμπία.

Τα δύο χαριτωμένα και πολύ όμορφα κορίτσια είναι πραγματικά σαν μοντέλα και φυσικά τα καλύτερα που θα μπορούσε να έχει η Καλλιόπη για τον φωτογραφικό της φακό.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια σε βόλτα της στο Ζάππειο όπου συνάντησε τον πάντα ευδιάθετο Λάκη Γαβαλά και τη Δωροθέα Μερκούρη και απόλαυσαν τη βόλτα τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες όπου είναι εμφανές πόσο έχουν μεγαλώσει τα δύο κορίτσια του ευτυχισμένου ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved