Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: Αυτά είναι τα πιο όμορφα οικογενειακά πορτρέτα της Ελληνικής showbiz
Showbiz

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: Αυτά είναι τα πιο όμορφα οικογενειακά πορτρέτα της Ελληνικής showbiz

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: Ευτυχώς η Ελλάδα είναι από τις χώρες που συνεχίσει να στηρίζει το κλασσικό μοντέλο της οικογένειας χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως οι γονείς εκείνοι που είτε από επιλογή είτε από συνθήκη μεγαλώσουν μόνοι τους τα παιδιά τους δεν αποτελούν αυτό που λέμε «οικογένεια».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι επώνυμοι της Ελληνικής showbiz, οι οποίοι είτε από δημόσιες εξόδους, είτε μέσα από τα προφίλ τους στα social media μοιράζονται όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Εμείς με αφορμή τη σημερινή ημέρα επιλέξαμε υπέροχα οικογενειακά πορτραίτα, οπού οι γονείς ποζάρουν με τα παιδιά τους και μας θυμίζουν πως πάντα και με οποιοδήποτε τρόπο θα υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου να τον στηρίζει και να του δίνει αγάπη!


Σάκης ΡουβάςΚάτια Ζυγούλη

«Δεν θα έλεγα ότι έχω παραμυθένια ζωή, έχω σίγουρα παραμυθένια οικογένεια. Θα ήθελα να τη βλέπω αγαπημένη και τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με υγεία».


Ελένη ΜενεγάκηΜατέο Παντζόπουλος

«Προτιμώ το χρόνο που έχω τώρα να τον περνώ με τα παιδιά μου… Μέσα στο σπίτι μας γίνεται χαμός! Όταν και αυτά τα παιδιά είναι κλειδαμπαρωμένα μέσα στο σπίτι, δεν είναι εύκολο! Να λέμε τις αλήθειες μας… Παππούδες και γιαγιάδες μακριά… όσοι βέβαια μπορούν για να τους προστατέψουν… Ευτυχώς που μεγάλωσαν τα παιδιά μου κι έχω ένα μικρό και τα μεγάλα βέβαια έχουν άλλα ζόρια… Τι να κάνουν ρε παιδιά όλη μέρα κλειδωμένα μέσα στο σπίτι; Δε θα έχουν εκνευρισμό; Πόσο να ασχοληθούν με τα διαβάσματα τους;» είχε πρόσφατα για την οικογένειά της.


Σία ΚοσιώνηΚώστας Μπακογιάννης


« Φυσικά και είμαι ερωτευμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη. Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013.Αυτό που με κέρδισε σε αυτόν είναι ότι με κάνει να νοιώθω τρομερά αισιόδοξη και χαρούμενη και μου δίνει σιγουριά. Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ότι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι… δεν έγινε τίποτα, θα τα καταφέρουμε, πάμε παρακάτω, όλα καλά», είχε πει.


Κατερίνα ΚαραβάτουΚρατερός Κατσούλης


«Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές με τον Κρατερό. Σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την αρχή της σχέσης μας δεν ήταν όλα ρόδινα. Όταν, λοιπόν, αυτό συμβαίνει, δεν είναι δυνατόν να μην επηρεαστείς. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια έχασα τον μπαμπά μου και σαφώς ήρθα αντιμέτωπη με διάφορες δυσκολίες»


Γιώργος Τσαλίκης Δώρα Δημητροπούλου


«Από πιτσιρικάδες είπαμε με τη Δώρα πως δεν θα κάνουμε κάτι το οποίο δεν μας ταιριάζει για να στηρίξουμε τη δουλειά ή την εικόνα μου. Αυτό έχει δώσει υγεία στην οικογένεια. Τα παιδιά είναι ανεπηρέαστα από τη δημοσιότητα και η Δώρα, ως γιατρός, κάνει τη δουλειά της, χωρίς να χρησιμοποιεί το όνομα του άντρα της για να αποκτήσει πελάτες. Έτσι νιώθει και έτσι είναι το ήθος της. Νιώθω πολύ καλά που, από την πρώτη στιγμή, αυτό το κομμάτι είναι ιερό».


Σίσσυ ΧρηστίδουΘοδωρής Μαραντίνης


«Ήθελα να σας πω ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο ενωμένη, είδαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αποφασίσαμε ότι σαν ζευγάρι δεν θα είμαστε πια μαζί, θα είμαστε όμως σαν οικογένεια. Οικογένεια αγαπημένη ότι και να γίνει και δυνατοί για τα δύο μας παιδιά που πάντα θα μας κρατάνε μαζί στον ίδιο δρόμο», είχε πει η Σίσσυ μετά το χωρισμό της.


Νίκος ΧατζηνικολάουΚρίστη Τσολακάκη


Δεν κάνει συχνά δηλώσεις για την προσωπική του ζωή, ωστόσο αρκεί κανείς να δει τις φωτογραφίες που ο ίδιος ανεβάζει στο Instagram του. Εμείς θα κρατήσουμε αυτό το σχόλιο: «Πέρασαν 15 υπέροχα χρόνια από εκείνη τη μέρα! Σε λατρεύω και θέλω να κρατήσει για πάντα! #love you #forever #weddingday»

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός

«Από το πρώτο κιόλας ραντεβού ένιωσα ότι μεταξύ μας υπάρχει χημεία. Θυμάμαι ότι η πρώτη μας έξοδος διήρκησε 4 ώρες με ασταμάτητη κουβέντα, χωρίς κενά αμηχανίας και περίεργα βλέμματα και, όταν γύρισα σπίτι, είπα «αυτό τον άντρα θα μπορούσα να τον ερωτευτώ». Το ότι θα ήθελα να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου το ένιωσα μετά τους 3-4 μήνες που βγαίναμε».

Δες στη gallery τα απίθανα οικογενειακά πορτρέτα τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved