Μιμή Ντενίση: Το κλασικό αρχοντικό σπίτι της θα σε ξετρελάνει! Οι γωνίες που λατρέψαμε (pics & vid)
NDP
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Το κλασικό αρχοντικό σπίτι της θα σε ξετρελάνει! Οι γωνίες που λατρέψαμε (pics & vid)

Μιμή Ντενίση: «Τρυπώσαμε» στο σπίτι της στο Πεδίον του Άρεως και θαυμάσαμε το γούστο της

Η Μιμή Ντενίση κατά τη διάρκεια της καραντίνας τήρησε πολύ σχολαστικά όλα τα μέτρα που σύστηναν στους πολίτες οι υγειονομικές αρχές της χώρας και έβγαινε έξω κυρίως μόνο για τα απαραίτητα ψώνια.

Η θεατρική παράστασή της , «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα μεταφερόταν στη μεγάλη οθόνη.Τα γυρίσματα της μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής θα ξεκινούσαν τον Μάιο, όμως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αναβλήθηκαν και η Μιμή Ντενίση έμεινε στο σπίτι καταστρώνοντας σχέδια για το μέλλον:

«Το γεγονός ότι αναγκάστηκα να μείνω κλει­σμένη στο σπίτι μου έδωσε την ευκαιρία να δω περισσό­τερο τους δικούς μου, να συνομιλήσω περισσό­τερο με τον εαυτό μου, να συνειδητοποιήσω πόσο λίγο χρόνο του έδινα. Να χαρώ το σπίτι μου. Να διαβάσω ό,τι δεν προλάβαινα. Να κάνω νέα σχέδια, με περισσότερη ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή.» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας είδαμε το μπαλκόνι της όταν βγήκε να ακούσει την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

https://www.instagram.com/p/B_ZhyKPFWHa

Είδαμε ένα σημείο του καθιστικού της όταν προέτρεπε τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα ασφαλείας

https://www.instagram.com/p/B-untmGpkxC

Και είδαμε το σαλόνι της όταν μιλούσε στην τηλεόραση για τα μέτρα στήριξης των ηθοποιών

Στην gallery που ακολουθεί θα δείτε ότι η αρχοντιά και το γούστο που αντιλαμβάνεται κανείς όταν βλέπει την Μιμή επικρατεί και σε κάθε γωνία του σπιτιού της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved