Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οι οικογενειακές φωτό και η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της (photos)
Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οι οικογενειακές φωτό και η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της (photos)

Και ενώ η Ζενεβιέβ Μαζαρί ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή της στα τηλεοπτικά πλατό για τα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM, περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της. 

Γιατί πέρα από πολύ καλή μάνατζερ στο ριάλιτι μοντέλων, η Ζενεβιέβ είναι μία τρυφερή και στοργική μητέρα και σύζυγος.

Η ίδια, σε τρεις εβδομάδες, θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό καθώς ξεκινούν οι οντισιόν για τους νέους πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες του παιχνιδιού που φέτος θα είναι και για αγόρια και για κορίτσια.

Όμως, μέχρι τότε θέλει να χαρεί την οικογένειά της, τα δύο παιδιά της και τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη που τόσο πολύ θα της λείψουν στο άμεσο μέλλον λόγω υποχρεώσεων.

Η Ζενεβιέβ ανέβασε φωτογραφίες από ένα μίνι... πάρτι που οργάνωσε η παρέα σε ταράτσα, όπου και η οικογένειά της πόζαρε την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Πρόκειται για πολύ ωραίες φωτογραφίες, στη λεζάντα των οποίων έγραψε χαρακτηριστικά:

«Από το 2011 που έγινα πρώτη φορά μαμά και κάθε μέρα μετά η ζωή μου είναι ένα μόνιμο ηλιοβασίλεμα κάπου πάνω σε ένα μπαλκόνι skate, μουσικές, χαμόγελα ζωή».

Σε αυτές τις φωτογραφίες μπορεί κανείς να διακρίνει την ομοιότητα του γιου και της κόρης της με την ίδια αλλά και το πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει.

Δείτε στην παρακάτω gallery τη σειρά αυτή των φωτογραφιών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved