Ελένη Μενεγάκη: Αυτή τη φωτογραφία της με τη μικρή Μαρίνα να πλατσουρίζει, πρέπει να τη δεις! (pics)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή τη φωτογραφία της με τη μικρή Μαρίνα να πλατσουρίζει, πρέπει να τη δεις! (pics)

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα Μαΐου, οι υψηλές θερμοκρασίες της εποχής έχει φέρει νωρίτερα το καλοκαίρι και φυσικά την ανάγκη όλων μας για διακοπές και βουτιές στη θάλασσα ή στην πισίνα! 

Το ίδιο συνέβη και στην Ελένη Μενεγάκη η οποία ανέβασε φωτογραφία από το παρελθόν και από όμορφες διακοπές με την οικογένειά της πέρυσι το καλοκαίρι.

Σ' αυτήν απεικονίζεται η όμορφη παρουσιάστρια με μπικίνι να κρατάει την παιδική σαμπρέλα της μικρής Μαρίνας την οποία χαίρεται να βλέπει να πλατσουρίζει ευτυχισμένη στα νερά πισίνας.

«Αναμνήσεις από το καλοκαίρι 2019» έγραψε στη λεζάντα της υπέροχης αυτής φωτογραφίας που φυσικά είναι προφανώς από τις αγαπημένες της παρουσιάστριας.

Η ίδια δεν κρατιέται και θέλει να βρεθεί σύντομα στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου όπου και περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της.

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, λόγω των περιοριστικών μέτρων που συνεχίζουν να υπάρχουν, απαγορεύεται η μετάβαση σε άλλο νομό από εκείνο όπου βρίσκεται ο μόνιμος τόπος κατοικίας και έτσι η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να βρεθεί για να απολαύσει τις πρώτες ξέγνοιαστες μέρες του φετινού καλοκαιριού με βουτιές και στιγμές με τα παιδιά της.

Πλησιάζει όμως ο καιρός που θα γίνει και αυτό και εφόσον οι θερμοκρασίες πλέον έχουν ανέβει επικίνδυνα, είπε να μας δροσίσει με τον πιο γλυκό τρόπο και τη μικρή Μαρίνα σε πρώτο πλάνο να απολαμβάνει τα παιχνίδια της με το νερό. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved