Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μαμά πριν δύο εβδομάδες και το αποκάλυψε τώρα με την πιο τρυφερή φωτό!
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μαμά πριν δύο εβδομάδες και το αποκάλυψε τώρα με την πιο τρυφερή φωτό!

Εδώ και δύο εβδομάδες πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μανούλα για πρώτη φορά αλλά το αποκάλυψε μόλις σήμερα! 

Μάλιστα επέλεξε και την πιο τρυφερή φωτογραφία για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτήν την τόσο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Η εν λόγω ηθοποιός άλλωστε, μας έχει συνηθίσει σε χαμηλού προφίλ αντιδράσεις και συμπεριφορές απέναντι στη δημοσιότητα, παρ' όλο που κάνει μια δουλειά που επιζητά τους προβολείς.

Για παράδειγμα, μάθαμε ότι ήταν έγκυος όταν πλέον η ίδια είχε φτάσει στην 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και ήταν ετοιμόγεννη.

Το θέμα είναι πάντως πως η εν λόγω ηθοποιός βιώνει την απόλυτη ευτυχία, κρατώντας στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό που είναι ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο λόγος για την Νεφέλη Παπαδερού την οποία είχαμε απολαύσει στο παρελθόν ως πρωταγωνίστρια στο πλευρό του Θανάση Τσαλταμπάση στην επιτυχημένη κωμική σειρά "Daddy Cool".

Η ευτυχισμένη μαμά απολαμβάνει τις πρώτες αυτές ημέρες της ευτυχίας της με τον πρίγκιπά της και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τα εξής τρυφερά λόγια: « Αυτό το χεράκι... ❤️❤️❤️#firsttimemom #2weekstogether #welcomebaby #babyboy #lovedeeply».

Δείτε την όμορφη φωτογραφία που ανέβασε η Νεφέλη Παπαδερού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved