Αλίκη Κατσαβού στο gossip-tv:Συγκλονίζει ο τρόπος που ανακοίνωσε στον Φοίβο το θάνατο του μπαμπά του
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού στο gossip-tv:Συγκλονίζει ο τρόπος που ανακοίνωσε στον Φοίβο το θάνατο του μπαμπά του

Με το πιο γλυκό της χαμόγελο και την πιο αισιόδοξη ματιά μιας μάνας που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κλήθηκε να διαχειριστεί τόσο την απώλεια του συζύγου της, Κώστα Βουτσά όσο και τον εγκλεισμό στο σπίτι λόγω κορονοϊού, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr η Αλίκη Κατσαβού.

Η γυναίκα εκείνη που χάρισε τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή του ηθοποιού, που με την απώλεια του βύθισε στη θλίψη, όχι μόνο τους οικείους τους αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε πώς ανακοίνωσε στον μικρό Φοίβο την απώλεια του μπαμπά του.

Η ίδια, όπως μας είπε χρειάστηκε να συμβουλευτεί τους ειδικούς, οι οποίοι την προέτρεψαν να μιλήσει στο παιδί για το θάνατο του μπαμπά του με τα πιο απλά λόγια. Έτσι κι έκανε!

Η Αλίκη Κατσαβού μας μίλησε επίσης για το πώς διαχειρίστηκε τον εγκλεισμό με το παιδί στο σπίτι αμέσως μετά το χαμό του αγαπημένου της συντρόφου, αποκαλύπτοντας πως οι στιγμές ήταν δύσκολες πολύ.

Όταν η κουβέντα μας έφτασε στην μεγάλη «πληγή» που άφησε πίσω της η επέλαση του ιού στο κομμάτι του πολιτισμού, η Αλίκη γίνεται «χείμαρρος» και εμφανώς απογοητευμένη από τον τρόπο που έχει αντιμετωπιστεί μέχρι τώρα το θέμα των καλλιτεχνών, δε διστάζει να καταρρίψει ευθύνες σε εκείνους που τους έχουν «εγκαταλείψει».

Τέλος, η Αλίκη εξομολογήθηκε πως επιθυμία της είναι να κάνει κάποια στιγμή και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, ένα ανοιχτό μνημόσυνο για όλους εκείνους που θέλουν να αφήσουν ένα λουλούδι στη τελευταία «κατοικία» του Κώστα Βουτσά.

Το μήνυμά της για τις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τους, είτε από επιλογή είτε από συνθήκη το παιδί τους, είναι απλά συγκλονιστικό.

Δείτε όλα μας είπε η Αλίκη στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved