Εκτός X-Factor οι Tik Tok!
Showbiz

Εκτός X-Factor οι Tik Tok!

Την πρώτη αποχώρηση από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους είχαμε στο σημερινό live του X-Factor, από το οποίο αποχώρισαν οι Tik Tok!


Το νεανικό συγκρότημα βρέθηκε απέναντι από τον Patrick, από την ομάδα του Νίκου Μουρατίδη, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές αλλά ούτε τους κριτές, καθώς αποχώρισε με 3 ψήφους υπέρ του Patrick.

Η διαδικασία της αποχώρησης έγινε με…. ταχύς ρυθμούς καθώς το show, λόγω του τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας, βγήκε εκτός προγράμματος.
Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε ότι ο Σάκης Ρουβάς έδιωξε-έσωσε με… "τη μια" ολόκληρη την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη και του Γιώργου Λεβέντη.

Πριν ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα ο Νίκος Μουρατίδης, προκειμένου να υπερασπιστεί τον Patrick είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι ο διαγωνιζόμενος του δεν έχει πολλούς να τον ψηφίσουν στην Ελλάδα, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους επέμεινε ότι οι κοπέλες του είχαν μια καλή εμφάνιση.

Η εμφάνιση των κοριτσιών πάντως δεν εισέπραξε και τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές, ενώ για πρώτη φορά ο Γιώργος Θεοφάνους χαρακτήρισε σωστή την κρίση του κοινού, αφού και οι δυο συμμετέχοντες έδωσαν την πιο μέτρια on stage εμφάνιση.


Δείτε τη στιγμη της αποχώρησης και την εμφάνιση του γυναικείου pop συγκροτήματος:











©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved