H νέα ζωή του Πάνου Μουζουράκη στο Λος Άντζελες και η συγκατοίκηση με τη νέα σύντροφό του! (pics)
Showbiz

H νέα ζωή του Πάνου Μουζουράκη στο Λος Άντζελες και η συγκατοίκηση με τη νέα σύντροφό του! (pics)

Ο Πάνος Μουζουράκης εδώ και αρκετούς μήνες ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες και έχει αλλάξει πλήρως τη ζωή του, ειδικά αφότου ο έρωτας τον... χτύπησε κατακούτελα! 

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής ο οποίος συμμετέχει σε σημαντικά μουσικά, θεατρικά και κινηματογραφικά projects χρειάστηκε να περάσει την καραντίνα στο Λος Άντζελες όπου είχε βρεθεί για δουλειές και είδε τη ζωή του να αλλάζει ριζικά.

Η γνωριμία του με την επίσης ηθοποιό Τζίνα Βαρελά φαίνεται πως ήταν καταλυτική αφού μετά το πρώτο "χαίρω πολύ" που είχαν σε τυχαία συνάντηση μεταξύ Ελλήνων που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήρθε και ο έρωτας. Λόγω της πανδημίας, το ζευγάρι αποφάσισε και να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη και έτσι κάπως πέρασε αυτή η σχέση και το πρώτο τεστ με επιτυχία.

Εκείνο που γνωρίζουν λίγοι είναι ότι ο Πάνος και η Τζίνα αρχικά ήταν μόνο φίλοι όμως μετά διαπίστωσαν πως τους ένωναν πολύ περισσότερα. Από τότε είναι συνεχώς μαζί και μοιράζονται πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες και παρ' όλο που δεν έχουν παραδεχτεί τη σχέση τους δημόσια, εκείνος σε κάθε του ανάρτηση αναφέρει την αγαπημένη του, προδίδοντας έτσι και το γεγονός ότι οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved