Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε πώς πέρασε το Σαββατόβραδό της μαζί με τον αγαπημένο της (vid)
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε πώς πέρασε το Σαββατόβραδό της μαζί με τον αγαπημένο της (vid)

Η Κατερίνα Καινούργιου βιώνει την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική της ζωή και αυτό δεν κρύβεται! 

Παρά το γεγονός ότι η ίδια η όμορφη παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια κρατά χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή την οποία θέλει να προφυλάσσει από τη δημοσιότητα, τώρα τελευταία δείχνει να έχει πλέον απελευθερωθεί από τα πρέπει και τα μη και να είναι πιο χαλαρή σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Άλλωστε, πόσο μπορεί να κρύψει ότι είναι πραγματικά ευτυχισμένη σε προσωπικό επίπεδο; Το μαρτυρά το μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό της, η λάμψη της, η θετική της ενέργεια και η καλή διάθεση με την οποία μας καλημερίζει κάθε φορά.

Χθες το βράδυ, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την... υπέρβαση και μας άφησε να πάρουμε μία γεύση από τις όμορφες στιγμές που περνάει με τον εδώ και περίπου ένα χρόνο σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το ζευγάρι χθες το βράδυ δεν... το κούνησε ρούπι από το σπίτι αλλά ετοίμασε ένα λαχταριστό και ελαφρύ βραδινό, προφανώς ρομαντικό δείπνο για δύο!

Μάλιστα η παρουσιάστρια ανέβασε βίντεο με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο της να κόβει το καλοψημένο κρέας που επρόκειτο να απολαύσουν μαζί.

Δείτε το βίντεο παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved