Showbiz

J2US: Οι πρώτες δηλώσεις της Άσπας μετά τον καβγά με τον Φασουλή που θα συζητηθούν (video)

Gossip-tv Team

J2US: Στο χθεσινοβραδινό σόου, η Άσπα Τσίνα ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Σταμάτη Φασουλή και μίλησε μετά το τέλος του σόου για όλη αυτή την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε. 

Η γνωστή τραγουδίστρια η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον Σταμάτη Φασουλή πως... στήνει ίντριγκες κατά τη διάρκεια της κριτικής του ώστε να ενισχύεται η τηλεθέαση του σόου, κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός εξηγώντας της μάλιστα τι ακριβώς είχε πει ο ίδιος, μίλησε μετά το σόου για όλα όσα είχαν μεσολαβήσει. Και φυσικά συνέχισε να επιμένει στην άποψή της. Συγκεκριμένα, η Άσπα είπε:

«Είπα ξεκάθαρα στην επιτροπή πως όση ώρα περίμενα, λίγο πριν βγούμε δηλαδή, άκουγα συνομιλίες που γίνονταν μεταξύ των κριτών και σε συνεννόηση με την παραγωγή» είπε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και συνέχισε: «Ε όταν στήνουμε τέτοια προγράμματα, θέλουμε να δημιουργούμε και ίντριγκες και καταστάσεις που λίγο να το τεντώνουμε το πράγμα.

Όμως, επειδή εξαντλήθηκε αυτό το θέμα της προηγούμενης εβδομάδας, δεν υπήρχε κανένας λόγος να επανέλθει. Για αυτό και προειδοποίησα, πριν ξεκινήσει η κριτική επιτροπή, ήξερα δηλαδή εφόσον είχα ακούσει από το ακουστικό, τι θα ειπωθεί... Καταλαβαίνω και τη θέση τους, πρέπει και εκείνοι όμως να καταλάβουν και τη δική μου την θέση.

Έτσι; Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης. Η ζωή μου δεν εξαρτάται από την τηλεόραση... Στην τηλεόραση, όπως φαίνεται, ο κόσμος αγαπάει τους ειλικρινείς ανθρώπους και αυτό είναι ένα όπλο μου».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Άσπας για την παρεξήγηση με τον Φασουλή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved