Ξέσπασε ο Βασίλης Ζούλιας: «Θα έπρεπε να αγοράζουμε όλοι μάσκες από ελληνικές επιχειρήσεις» (Video)
Showbiz

Ξέσπασε ο Βασίλης Ζούλιας: «Θα έπρεπε να αγοράζουμε όλοι μάσκες από ελληνικές επιχειρήσεις» (Video)

Ο Βασίλης Ζούλιας έγινε θέμα συζήτησης και σχολιασμού σε όλα τα ΜΜΕ. 

Ο γνωστός και επιτυχημένος σχεδιαστής μόδας, σχεδίασε τις δικές του μάσκες για προστασία από τον κορονοϊό και αυτό ενόχλησε κάποιους.

Πρωτοσέλιδο της Espresso, μάλιστα έκανε λόγο για «χρυσή κονόμα» του σχεδιαστή, αναφέροντας πως κοστίζει 25 ευρώ και πως η τιμή αυτή έχει αγανακτήσει τους πολίτες.
Ο Βασίλης Ζούλιας, φανερά ενοχλημένος, σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» ξεκαθάρισε τα πράγματα.


«Αυτό το πρωτοσέλιδο, σε μία τέτοια εποχή, θα έπρεπε να ξεκινάει εντελώς διαφορετικά και να λέει “μπράβο στον Βασίλη Ζούλια που έκανε μάσκες που οι 7 κάνουν 100 ευρώ, που οι τρεις κάνουν 50 με δώρο μια ειδική θήκη ειδικά φτιαγμένη, που φέρουν την υπογραφή του, που ανήκουν σε μια ελληνική επιχείρηση που έχει 12 υπαλλήλους στο ΙΚΑ και άλλους 12 εξωτερικούς υπαλλήλους.

Μπράβο που έκανε αυτή την κίνηση και να πάρουμε όλοι ελληνικές μάσκες”.Αν οι μάσκες αυτές ήταν σε κάποια πολυεθνική δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δεν είμαστε κάποια πολυεθνική εταιρεία να μπορούμε να κάνουμε δωρεάν μάσκες», είπε μεταξύ άλλων.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved