Ιωάννα Μπέλλα: Μιλά ανοιχτά για τον σύντροφό της – Στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM;
Showbiz

Ιωάννα Μπέλλα: Μιλά ανοιχτά για τον σύντροφό της – Στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM;

Η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε στο Happy Day για το πως πέρασε την περίοδο της καραντίνας, αν θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της και φυσικά… αν θα έπαιρνε τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM!  

H Ιωάννα Μπέλλα είπε χαρακτηριστικά στον Μιχάλη Πλεμμένο: «Την καραντίνα την πέρασα στην Κύπρο που είχα πάει για επαγγελματικούς λόγους, συν ότι εκεί μένει και το αγόρι μου. Μαγειρεύαμε και γυμναζόμασταν. Είχα σταματήσει τη διατροφή μου και έτρωγα ασύστολα και μετά πήγαινα και χτυπιόμουν.»!

Και τόνισε: «Το να μιλάμε για το επόμενο βήμα είναι πολύ νωρίς. Κι εγώ και ο Γιάννης είμαστε πολύ δημιουργικοί και ερωτευμένοι με τη δουλειά μας, οπότε έχουμε κύριο μέλημα αυτό. Είμαι 24 χρονών, είναι κι αυτός μικρός…»!

Και πρόσθεσε: «Ο σύντροφός μου έχει εταιρεία με learjet, δεν το πήρε για να ταξιδέψουμε. Έχουμε ταξιδέψει μαζί, έχουμε πάει στο Λονδίνο. Δεν είμαι άνθρωπος που εντυπωσιάζομαι από αυτά»!

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, είπε: «Είχα συζητήσει για το J2US αλλά δεν συνεχίστηκε»!

Θα έπαιρνε τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του GNTM 3, απαντά: «Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά θα το θεωρούσα ειρωνεία. Την παρακολουθώ την εκπομπή, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Δείτε τις τελευταίες σέξι φώτο της Ιωάννας Μπέλλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved