Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνίστρια της σειράς έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα και ανέβασε φωτό!
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνίστρια της σειράς έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα και ανέβασε φωτό!

Άγριες Μέλισσες: Μαζί με την έναρξη προβολής των νέων επεισοδίων της σειράς, η γνωστή πρωταγωνίστρια άρχισε και τα πρώτα μπάνια για το φετινό καλοκαίρι!

Μιας και η ζέστη για Μάιο μήνα ήταν αφόρητη και επειδή για κάποιους ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να κάνουν... ηρωική έξοδο από το σπίτι μετά από τόσες μέρες εγκλεισμού μετά από την καραντίνα, πασίγνωστη πρωταγωνίστρια της σειράς έκανε την πρώτη της βόλτα στην παραλία.

Και δεν έμεινε εκεί μόνο αλλά έκανε και την πρώτη βουτιά για το φετινό καλοκαίρι. Ή... σχεδόν την πρώτη βουτιά όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο λόγος για την τηλεοπτική "Παγώνα", την κατά κόσμον Δανάη Λουκάκη η οποία χθες αφιέρωσε τη μέρα της για να την περάσει δίπλα στη θάλασσα.

Η αγαπημένη ηθοποιός την οποία απολαμβάναμε και στο Your Face Sounds Familiar που όμως δεν πρόκειται να βγει στον αέρα τη φετινή σεζόν (την ερχόμενη και... βλέπουμε) έκανε τις βουτιές της, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα για πρώτη φορά για φέτος και έδειξε να το απολαμβάνει.

Η αλήθεια είναι ότι η ζέστη ήταν αφόρητη χθες και ήταν απόλυτα λογικό η Δανάη Λουκάκη να... πάρει τους δρόμους για να δροσιστεί στην πιο κοντινή παραλία. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved