Ελένη Μενεγάκη: Μιλά πρώτη φορά για τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της στη Λάουρα!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Μιλά πρώτη φορά για τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της στη Λάουρα!

Η Ελένη Μενεγάκη πρώτη φορά μίλησε για την δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της όταν περίμενε το δεύτερο παιδί της, τη Λάουρα.

Οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι και εκείνοι είχε ταξιδέψει με τους συνεργάτες της στην Κεφαλονιά και δεν είχε βγει από το πολυτελέστατο ξενοδοχείο γιατί ένιωθε χάλια.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της: «Η Ελένη Γελαλή μου θύμισε που τους είχα πάει διακοπές στην Κεφαλονιά και ήμουν έγκυος στη Λάουρα. Δεν το ήξερα και ήταν τον πρώτο καιρό και όσοι συνεργάτες μου με έχουν ζήσει στις εγκυμοσύνες μου ξέρουν ότι τον πρώτο καιρό κάθε εγκυμοσύνης είμαι χάλια! Τόσο χάλια που δεν κουνιέμαι από το κρεβάτι μου. Πολύ χάλια. Είχα κλείσει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα, πριν 15 με 16 χρόνια και οι άνθρωποι δεν με είδαν ποτέ…»!

Και τόνισε: «Νόμισαν οι άνθρωποι ότι δεν μου άρεσε το ξενοδοχείο, το φαγητό, αλλά εγώ έκανε όλο εμετούς… Η Ελένη (Γελαλή) έβγαινε με την παρέα έξω, εγώ μέσα μέχρι τη μέρα που μπήκα στο αυτοκίνητο και έφυγα. Ρε παιδιά δεν είδα τίποτα από την Κεφαλονιά! Δέκα μέρες διακοπές δεν κουνήθηκα από αυτό το δωμάτιο. Δεν άντεχα ούτε την αντηλιά!»!

Ενώ δεν δίστασε να πει ότι μετά από χρόνια με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της έχει γυρίσει την Κεφαλονιά!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την Ελένη Μενεγάκη αλλά και την gallery που ακολουθεί με τις τελευταίες φωτογραφίες της Λάουρας Λάτσοιου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved