Γιώργος Αγγελόπουλος:Όλες οι στιγμές που το instagram αναστέναξε με τις sexy φωτό του κι έγινε χαμός
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος:Όλες οι στιγμές που το instagram αναστέναξε με τις sexy φωτό του κι έγινε χαμός

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας από τους πιο hot άντρες της εγχώριας showbiz.

Από τη στιγμή που τον γνωρίσαμε στο Survivor 2017, όπου και κατόρθωσε να βγει νικητής, δεν μας πέρασε απαρατήρητος, καθώς έχει κάτι που κεντρίζει το βλέμμα κάθε γυναίκας.

Είναι αρρενωπός, μεστός, με ωραία χαρακτηριστικά και γοητεία, και φυσικά έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά. Όλα αυτά, λοιπόν, τον καθιστούν έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες και πολλές είναι οι γυναίκες που θα ήθελαν να είναι το έτερον ήμισυ του Ντάνου.

Έτσι, λοιπόν, είπαμε να θυμηθούμε κάποιες από τις sexy φωτογραφίες του που υπάρχουν στο account του στο instagram. Από τη θάλασσα, φορώντας μόνο το μαγιό του, από τις στιγμές που λιώνει στο γυμναστήριο, αλλά και με πόζες που μας κέντρισαν το βλέμμα. Τα likes και τα σχόλια των συγκεκριμένων λήψεων πολλά, κάτι που είναι λογικό, αφού ο είναι από τα πολύ δημοφιλή πρόσωπα.

Αν, λοιπόν, θέλεις να πάρεις μια γεύση από την sexy πλευρά του Γιώργου Αγγελόπουλου με στιγμιότυπα που εκείνος έχει κοινοποιήσεις στο official account του, δεν έχεις παρά να δεις τις παρακάτω φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved