Άνδρη Θεοδότου: «Η καραντίνα μου έβγαλε φοβίες - έγινα υστερική» (photos)
Showbiz

Άνδρη Θεοδότου: «Η καραντίνα μου έβγαλε φοβίες - έγινα υστερική» (photos)

Άνδρη Θεοδότου: Υποδύεται τον ρόλο
της Σύλβιας στην επιτυχημένη κωμική σειρά
του Alpha «Έλα στη Θέση μου» και αποκαλύπτει την πορεία
του σίριαλ.

Η Άνδρη Θεοδότου έχει αγαπηθεί από το κοινό για την «τρέλλα» και το πάθος του χαρακτήρα που υποδύεται στην κωμική σειρά του Alpha «Έλα στη Θέση μου».
Η «Συλβια» μιλάει στο Mytv για τη συνέχεια της σειράς αλλά και το πως βίωσε την περίοδο της καραντίνας

Μολονότι η σεζόν διεκόπη απότομα λόγω κορονοϊού, το «Έλα στη θέση μου» διένυε μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά. Τι σε κάνει να συνεχίζεις;
Κατ’ αρχάς, ήταν απρόσμενη η επιτυχία της σειράς. Είναι μια σειρά καθημερινή, κωμική και χαλάρωνε τους ανθρώπους. Δουλεύουμε πολύ ωραία όλοι μαζί, είναι μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία, μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα, αυτό νομίζω με κάνει να συνεχίζω.

Ποια στοιχεία πιστεύεις ότι έχουν συμβάλει στην επιτυχία της σειράς;
Σίγουρα οι καλοί συνεργάτες, οι καλοί ηθοποιοί αλλά και η παραγωγή γενικότερα. Το σενάριο επίσης, το οποίο είναι προσεγμένο, κάτι που είναι σπάνιο στις μέρες μας, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνέβαλαν σε αυτό.

Η Σύλβια είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Τι αγαπάς σε εκείνη;
Τη λατρεύω ως προσωπικότητα. Είναι αυθόρμητη, ενεργεί με την καρδιά της και ό,τι θέλει να κάνει δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρει. Άρχισε σαν ένας αρνητικός χαρακτήρας. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι σιγά-σιγά βρίσκαμε τα θετικά της στοιχεία. Επίσης, μου αρέσει η συντροφικότητα που έχει σε όλες της τις σχέσεις. Δεν είναι τρελός χαρακτήρας, απλά η φιλοσοφία της για τη ζωή είναι ότι πρέπει να προσπαθούμε κι ας φτάνουμε στα άκρα.

Είναι πρόκληση για έναν ηθοποιό μια τέτοια μετάβαση στον χαρακτήρα που υποδύεται;
Εννοείται! Είναι ό,τι πιο ωραίο, νομίζω. Να ξεκινάς αντίστροφο σε έναν χαρακτήρα και να ανακαλύπτεις ότι η άλλη του πλευρά μπορεί να είναι πιο δυνατή. Κι εκεί θέλει πολλή δουλειά και μελέτη. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ένας πετυχημένος χαρακτήρας

Είσαι κοντά με εκείνη ως ιδιοσυγκρασία;
Τα τελευταία χρόνια έχω γίνει ένας αρκετά κυκλοθυμικός άνθρωπος.Εκείνη δεν είναι.Ένα κοινό που έχουμε, όμως, είναι ότι, λέμε αυτό που σκέφτομαι , χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες. Επίσης τολμώ πράγματα. Δεν τολμώ όσο εκείνη αλλά έχω θάρρος. Ωστόσο δεν έχω αυτό το εξτρίμ, είμαι πιο εγκρατής.

Η σχέση της με τον Ζούβα είναι μια σχέση έντονη. Θα κρατήσει μέχρι το τέλος;
Νομίζω ότι είναι ένα ζευγάρι που πρέπει να είναι μαζί. Είναι μια καρμική σχέση. Θεωρώ ότι η Σύλβια είναι ο Πυγμαλίων αλλά από την αντίστροφη πλευρά για τον σύζυγό της. Πιστεύει πολύ στους ανθρώπους. Γι’ αυτό μάλλον κόλλησε με αυτόν και τον άλλαξε.

Έχει αναπτύξει και μία πολύ όμορφη σχέση με τον Μάρκο…
Η Σύλβια βλέπει ότι κάτι τους ενώνει με τον Μάρκο. Τον λατρεύει χωρίς να ξέρει το γιατί. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που της δείχνει τόση εμπιστοσύνη. Κανείς δεν πίστεψε σε εκείνη όσο ο Μάρκος. Και βλέπει ότι είναι κάτι αγνό και δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ «ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ»

Τι θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια;
Ολα τα σενάρια επεξεργάζονται από την αρχή. Ο,τι ίσχυε δεν ισχύει πλέον. Πάντως, δεν νομίζω ότι θα έρθουν άλλα κακά της μοίρας της να τη βρουν. Το άξιζε ως χαρακτήρας να βρει λίγη ηρεμία και να χαρεί.Όλα όσα πέρασε τη χτυπούσαν στην ψυχή. Αλλά πάντα έρχεται δικαίωση.

Έχουν γίνει συζητήσεις για το μέλλον της σειράς;
Κάποιες συζητήσεις είχαν γίνει και πριν την καραντίνα. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον να συνεχιστεί η σειρά. Τώρα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις να δούμε πως θα συνεχίσουμε. Είναι πολύ ρευστά τα πράγματα στο χώρο του θεάματος γενικότερα. Πρέπει να περιμένουμε

Εσύ θα ήθελες να συνεχίσεις στη σειρά;
Δεν το σκεφτόμουν. Εννοείται ότι θέλω να συνεχίσω να κάνω πράγματα. Περιμένω να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο. Θα ήταν ωραίο να συνεχίσουμε. Δεν θέλω να έχω δουλειά απλά για να έχω, θέλω να υπάρχει και ένα καλό αποτέλεσμα.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες απαιτήσεις που θεωρείς πως έχει μια καθημερινή σειρά;
Κατ' αρχάς, πρέπει να είσαι 100% εκεί. Είναι ένα πρόγραμμα σκληρό. Πρέπει να είσαι ήρεμος, διαβασμένος και στρατιώτης. Αν κοροϊδέψεις τον κόσμο, σε «πετάει» έξω αυτό το πράγμα. Αν έχεις οικογένεια, πρέπει να βρεις ισορροπίες. Δεν είναι κάτι εύκολο.

Πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα;
Σταθήκαμε τυχεροί στο ταίριασμά μας. Ξέρει πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Χρειάστηκε ένα μικρό χρονικό διάστημα για να δέσουμε. Τα παιδιά που είχαν πιο πολλή εμπειρία δεν μας «πέταξαν». Ο Μιχάλης Μαρίνος με βοήθησε πάρα πολύ στις σκηνές μου. Μου άρεσε που μου έλεγε πέντε κώδικες για να μπορέσω να λειτουργήσω.

Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΦΟΒΙΕΣ

Πώς βίωσες την καραντίνα και πώς συνεχίζεις τώρα που τα μέτρα άρθηκαν;
Στην αρχή σκέφτηκα ότι είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκουραστώ. Δεν είχα, όμως, επίγνωση του πόσο θα διαρκούσε και τι διαστάσεις θα πάρει. Αλλά περάσαμε καλά στο σπίτι. Έκανα διορθώσεις σε μία διασκευή, «γονάτισα» και κάποιες σειρές του Netflix. (Γελάει.) Εφτιαξα τις ντουλάπες, τη βιβλιοθήκη, διάβασα βιβλία. Αλλά από ένα σημείο και, μετά, βάραινε αυτό το πράγμα.

Υπήρξε κάτι που να σε φόβισε;

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για την αβεβαιότητα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το επάγγελμα του ηθοποιού εν μέσω πανδημίας;
Είναι δίκοπο μαχαίρι για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για να παραχθεί πολιτισμός. Από την άλλη, πρέπει να μη συνωστιζόμαστε και να τηρούμε τα μέτρα. Ο πολιτισμός είναι αυτός που θα πληγεί περισσότερο. Υπάρχει μια κινητοποίηση από το #supportartworkers , στο οποίο υπέγραψα υπέρ. Και δεν μιλάμε μόνο για την οικονομική ενίσχυση, δεν είμαστε ζητιάνοι. Είναι παραπάνω οι απαιτήσεις που έχουμε, θέλουμε να μας δοθούν ευκαιρίες να δούμε και την άλλη πλευρά του ανθρώπου που εργάζεται για την τέχνη. Αυτή τη στιγμή είμαστε επί ξύλου κρεμάμενοι. 0 πολιτισμός μάς κράτησε σπίτι, η μουσική, τα βιβλία, οι παραστάσεις στο Ίντερνετ, οι περιηγήσεις στα μουσεία μέσα από πλατφόρμες. Αν αυτό δεν υπάρξει, χάνουμε την ταυτότητά μας ως άνθρωποι, ως έθνος,

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved