Έλενα Χριστοπούλου: Τι είπε για τον Snik και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!
Showbiz

Έλενα Χριστοπούλου: Τι είπε για τον Snik και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Έλενα Χριστοπούλου: Μιλάει για την σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik και την δική της σχέση με τον συντροφό της

Η Ελεάνα Χριστοπούλου δουλεύει στην τηλεόραση, έχει χιούμορ, δεν μοιάζει με καμία αποφεύγει τα κλισέ και μάλλον είναι και πολύ έξυπνη, αφού κατάφερε να γίνει talk of the town μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια.
Μιλώντας στο Down Town έκανε μια δήλωση για τον Snik που δεν περιμέναμε

Τι σου έλειψε περισσότερο στην καραντίνα;
Πρώτα απ' όλα οι φίλοι μου και μετά η δουλειά, για βιοποριστικούς και μόνο λόγους.

Τόσα χρόνια στη δουλειά σου φροντίζεις τα εξώφυλλα των άλλων. Πώς σου φαίνεται τώρα που είσαι εσύ το εξώφυλλο;
Είναι πολύ ενδιαφέρον, έχει πλάκα. Αλλά έχω περάσει πρώτα από κάτι πιο αμήχανο. Από το να κάνω πασαρέλα κάθε μέρα στο My Style Rocks.'Ετρεμε το φυλλοκάρδι μου!

Έπειτα από δύο χρόνια που είσαι στην τηλεόραση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ζωή σου έχει αλλάξει εντελώς;
Είναι ξεκάθαρο, έχει αλλάξει ριζικά.

Το είχες ονειρευτεί όλο αυτό ή προέκυψε;
Το είχα φανταστεί.

Και τι έκανες για να το πετύχεις;
Αλλαξα τη ζωή μου όλη. Είπα «τώρα τα θέλω όλα καινούργια». Ό,τι ήθελα πολύ, κρυφά όνειρα, κρυφούς πόθους που δεν τολμούσα ούτε στον εαυτό μου να πω, αποφάσισα να τα ζήσω.

Δεν είναι τόσο απλό να γίνει.
Καθόλου απλό. Εγώ ξέρω τι έχω περάσει για να αλλάξω τη ζωή μου. Και δεν το έκανα στα 20. Το έκανα πριν από λίγα χρόνια.

Τι σε έκανε, όμως, να το θέλεις;
Εμείς έχουμε την ευθύνη της ζωής μας. Ένιωσα, λοιπόν, ότι για να είμαι καλά έπρεπε να αλλάξω.Ήμουν μια γυναίκα 20 χρόνια μεγαλύτερη από μένα. Τώρα, «μικραίνω» κάθε μέρα. Είχα μια ζωή την οποία μεν είχα επιλέξει, αλλά προφανώς δεν ήταν αυτή που ήθελα, ούτε αυτή που θα με έκανε ευτυχισμένη.

Λίγοι άνθρωποι, πάντα καταφέρνουν να αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή τους. θα μπορούσε να σε πάρει από κάτω.
Λίγοι το κάνουν πράγματι, γιατί οι περισσότεροι αρρωσταίνουν - ή παθαίνουν κατάθλιψη, ή τρέχουν στους ψυχίατρους, ή παίρνουν χάπια. Πέρασα και μια περίοδο που ήταν δυσβάσταχτα τα οικονομικά μου. Ξενοίκιασα το σπίτι μου και έμενα σε μια φίλη. Πήρα, όμως και από αυτό ένα μάθημα. Όταν δεν έχεις άλλη επιλογή, όταν βλέπεις μαύρο παντού, κάπου λες «φτάνει». Βάζεις κάτω τα πράγματα και λες «όχι, δεν θα σας κάνω το χατίρι». Εγώ αυτό είπα και βουρ.

Πώς το αντιμετωπίζεις όταν η προσωπική σου ζωή γίνεται θέμα στα Media;
Ακόμα και τώρα, όταν με βλέπω στην τηλεόραση, στα περιοδικά ή σε φωτογραφίες, είτε αλλαζω κανάλι, είτε ξεφυλλίζω τις σελίδες στα γρήγορα, είτε προσπερνάω τις φωτογραφίες. Ντρέπομαι.

Οξύμωρο και αυτό! Πώς γίνεται από τη μια να λες ότι ήταν το όνειρό σου και από την άλλη ότι ντρέπεσαι;
Αλήθεια ντρέπομαι. Και στο My Style Rocks, όταν κάναμε πασαρέλα στην αρχή, μου έλεγαν διάφορα στο ακουστικό ο σκηνοθέτης και ο αρχισυντάκτης μπας και χαμογελάσω λίγο.

Τώρα νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου;
Ακου, τα τελευταία τρία χρόνια έχω κάνει δύο επεμβάσεις, δεν έχει σημασία τι ακριβώς, αρκετά σοβαρές όμως.Έχω χάσει πάρα πολλούς ανθρώπους από τη ζωή μου - εντελώς συνειδητά βέβαια, είχα κάνει τη ζωή μου ξέφραγο αμπέλι. Πλέον, δεν βάζω εύκολα ανθρώπους στη ζωή μου. Αυτό όταν το λέμε ακούγεται κάπως, αλλά, όταν το ζεις, είναι πάρα πολύ σπουδαίο. Φυσικά, λοιπόν, και νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Εάν δεν είσαι νούμερο, και ό,τι ζεις το βλέπεις κατάματα, είσαι ευγνώμων με αυτά που σου έρχονται.

Προσαρμόστηκες εύκολα στο My Style Rocks;
Στην αρχή βέβαια ήταν πολύ αμήχανα. Πέρασε μια εβδομάδα που κάθε μέρα στο καμαρίνι, πριν να ξεκινήσει το γύρισμα, έβαζα τα κλάματα. Δεν είχε να κάνει με το My Style Rocks. Απλώς, με οτιδήποτε καινούργιο έχω ένταση.Ήταν μια καινούργια συνθήκη, έπειτα από δύο πολύ δυναμικές σεζόν στο GNTM. Στην αρχή, για παράδειγμα, μου έλειπε η Ζεν. Μπορεί να έκλαιγα και γι αυτό. Μου έλειπαν οι άνθρωποί μου. Δεν ξέρω πώς να σου το πω, είμαι σαν κοριτσάκι σε τέτοιες περιπτώσεις.


Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάτε κάθε μέρα. Πώς είναι η σχέση σας έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας;
Μιλάμε περίπου 15 φορές την ημέρα. Λέμε τα πάντα, έχουμε πια οικογενειακή σχέση. Εξαρχής, είδα στην Ηλιάνα καλοσύνη, πάθος, ευγένεια, λάμψη. Και με το δικό μου πείσμα τα κατάφερε. Γιατί η Ηλιάνα δέχτηκε πολύ bullying στην αρχή της, επειδή ήταν μελαχρινή. Μου έλεγαν φωτογράφοι, στιλίστες και περιοδικά ότι είναι πολύ «σκούρα» και δεν ήθελαν να δουλέψουν μαζί της.

Για την προσωπική της ζωή έχεις άποψη; Σας έχουμε δει πολλές φορές να βγαίνετε οι τρεις σας με τον Snik.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Πώς είναι τώρα η καθημερινότητά σας με τον σύντροφό σου;
Είμαστε όπως ήμασταν πάντα, γιατί ο Αποστολής συνεχίζει να δουλεύει. Πριν από την καραντίνα, αυτό που περίμενα κάθε μέρα ήταν να γυρίσω σπίτι, να καθίσω στον καναπέ αγκαλιά με τον άντρα μου και να δούμε ντοκιμαντέρ. Είναι το καλύτερό μου, οπότε το απολαμβάνω τώρα. Του μαγειρεύω κάθε μέρα, μου έμαθε και το Netflix που δεν ήξερα ούτε πώς ανοίγει, και γενικά γελάμε πάρα πολύ. Είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια και είμαι απίστευτα χαρούμενη.

Ύστερα από έναν γάμο και ένα διαζύγιο, είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο να κάνεις μια επιτυχημένη σχέση;
Δεν μπορώ να σου πω ούτε αν είναι πιο εύκολο ούτε αν είναι πιο δύσκολο. Αν είσαι τυχερός, έρχεται μπροστά σου ο άνθρωπος που πρέπει να έρθει. Είναι πολύ δύσκολος ένας γάμος και πιο δύσκολο ακόμη το διαζύγιο. Πάρα πολύ δύσκολο. Δεν συγκρίνω, βέβαια, τη σχέση που έχω τώρα με καμία άλλη σχέση μου. Δεν έχω τα κόμπλεξ που είχα παλαιότερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved