To διαφορετικό καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη! Οι ριζικές αλλαγές και οι αποφάσεις (Photos)
Showbiz

To διαφορετικό καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη! Οι ριζικές αλλαγές και οι αποφάσεις (Photos)

Όπως για όλους, έτσι και για την Ελένη Μενεγάκη, το φετινό καλοκαίρι θα είναι τελείως διαφορετικό και λιγότερο ξέγνοιαστο από οποιοδήποτε άλλο στη ζωή της. 

Και φυσικά, δεν έχει να κάνει μόνο με την πανδημία του κορονοϊού και τις όποιες συνέπειες αυτή φέρνει σε οικονομικό επίπεδο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει άμεση σχέση με τον τουρισμό που είναι και ο πρώτος που έχει πληγεί ήδη από την πανδημία.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτή η μοναδική σκοτούρα της. Έχει να διαχειριστεί μία τεράστια αλλαγή στη ζωή της. Ή μάλλον δύο! Η πρώτη είναι ότι ο γιος της Άγγελος έχει πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να βρεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές.

Κάτι που σημαίνει ότι η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τακτοποιηθεί ο μοναχογιός της. Αυτό θα είναι το πρώτο μέλημά της με το που θα ολοκληρωθεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν, άρα και οι απαιτητικές καθημερινές τηλεοπτικές υποχρεώσεις της παρουσιάστριας.

Αμέσως μετά, όμως, έρχεται στο προσκήνιο ακόμα μία σημαντική έννοια την ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης που δεν είναι άλλη από το επαγγελματικό της μέλλον.

Μετά την αμετάκλητη απόφασή της να αποχωρήσει από τον Alpha, η Ελένη εξετάζει όλα τα χαρτιά της και δείχνει αποφασισμένη να κάνει τη μεγάλη, ριζική αλλαγή στη ζωή της.

Οι φήμες ότι μιλάει για επιστροφή της στα... παλιά της λημέρια, στον ΑΝΤ1, δεν έχουν επιβεβαιωθεί και ο πιο σημαντικός λόγος είναι το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη, αν κάνει συζητήσεις, τις κάνει με τον ιδιοκτήτη του εκάστοτε σταθμού και όχι με τον διευθυντή ψυχαγωγικού προγράμματος όπως ισχύει για τους άλλους παρουσιαστές. Έτσι, η επιβεβαίωση ή μη της φήμης που θέλει την Ελένη στον ΑΝΤ1 θα αργήσει να έρθει.

Εκείνο που είναι σίγουρο, όμως, είναι πως η ωραία Ελένη της TV είναι πανέτοιμη για νέες εμπειρίες στη ζωή της με την ίδια να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να κλείνει κάθε ανοιχτό λογαριασμό με το παρελθόν και να ανοίγει μία νέα πόρτα για το μέλλον που ατενίζει με αισιοδοξία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved