Αυτό και αν είναι αιματηρό διαζύγιο! «Σκοτώνονται» για ένα σπίτι!
Showbiz

Αυτό και αν είναι αιματηρό διαζύγιο! «Σκοτώνονται» για ένα σπίτι!

Του ζήτησε διαζύγιο και την πέταξε έξω από το σπίτι! «Είμαι τρομοκρατημένη καθώς ο σύζυγός μου προσπαθεί να μου στερήσει το σπίτι που ζήσαμε» δηλώνει η ίδια!

Έχουμε δει και έχουμε δει διαζύγια, αλλά σαν και αυτό κανένα!
Μετά από 5 χρόνια γάμου στις 17 Απριλίου η ηθοποιός Μέρι Κέιτ Όλσεν ζήτησε διαζύγιο από τον Γάλλο τραπεζίτη Ολιβιέ Σαρκοζί, αδελφό του τέως προέδρου της Γαλλίας

Ο 50χρονος αδελφός του Νικολά Σαρκοζί και η 33χρονη ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας έχουν ξεκινήσει έναν πόλεμο με αφορμή το διαζύγιό τους.

Εκείνος επιχειρεί να την πετάξει έξω από το σπίτι το οποίο νοίκιαζαν μαζί στη Νέα Υόρκη εν μέσω πανδημίας, τερματίζοντας το ενοικιαστήριο χωρίς να την ενημερώσει μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η πρώην αγαπημένη του.

Οι δικηγόροι του Σαρκοζί τής ζήτησαν να φύγει από το σπίτι μέχρι τις 18 Μαΐου, όμως εκείνη δεν προλάβαινε να μετακομίσει έως τότε, γι’ αυτό και ζήτησε παράταση μέχρι τα τέλη του μήνα.

«Ο σύζυγός μου τερμάτισε το συμβόλαιο ενοικίασης του σπιτιού μας στη Νέα Υόρκη χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Κάνω αυτό το αίτημα ως επείγον γιατί ο σύζυγός μου απαιτεί να μετακομίσω από το σπίτι μας μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαΐου εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.
Είμαι τρομοκρατημένη καθώς ο σύζυγός μου προσπαθεί να μου στερήσει το σπίτι που ζήσαμε και αν το επιτύχει, όχι μόνο θα χάσω το σπίτι μου αλλά ρισκάρω να χάσω και την προσωπική μου ιδιοκτησία παράλληλα" ανέφερε στην αίτησή της.

Λόγω του lockdown τα δικαστήρια δεν δέχονται αυτή την περίοδο αιτήματα διαζυγίου και εκείνη πιέζει για μια εξαίρεση.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved