Ο χειρότερος φόβος της βασιλικής οικογένειας! Η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να εκδώσει τη βιογραφία της!
Showbiz

Ο χειρότερος φόβος της βασιλικής οικογένειας! Η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να εκδώσει τη βιογραφία της!

Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζεται μαζί με τον Χάρι να ρίξει… βόμβα στην βασιλική οικογένεια!

Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως το έχει βάλει σκοπό της ζωής της να στείλει μια ώρα αρχύτερα στον άλλο κόσμο την βασίλισσα Ελισάβετ με τα καμώματά της.

Μετά την περιφρόνησή της στην μοναρχία ετοιμάζεται μαζί με τον Χάρη να εκδώσουν βιβλίο!

Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Αύγουστο και ήδη φαίνεται πως έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.

Μέσα σε 320 σελίδες Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι θα διηγηθούν την κοινή τους ζωή.

Τη γνωριμία τους, την απόφαση της Μέγκαν να εγκατασταθεί στην Αγγλία, τον γάμο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ αλλά και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού είναι θέματα, που δεν θα ενοχλούσαν ιδιαίτερα το Παλάτι.

Η Μέγκαν Μαρκλ φυσικά δεν θα μείνει σε αυτά που λίγο ως πολύ είναι γνωστά!

Θα προβεί σύμφωνα με τους φόβους του Μπάκιγχαμ σε αποκαλύψεις που σχετίζονται με την απόφαση του ζευγαριού να απαρνηθεί τους βασιλικούς τίτλους, να αποχαιρετήσει τη ζωή στα ανάκτορα, και να κάνει μια νέα αρχή στη γενέτειρα της Μέγκαν.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Αυτό εξάλλου δείχνουν και τα στοιχεία καθώς η προπώληση σπάει κάθε ρεκόρ. Βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις της λίστας της Amazon με τα 10 βιβλία που είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία.

«Πρόκειται για την ακριβή εκδοχή του δικού τους ταξιδιού και την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις διαστρεβλωμένες δημοσιεύσεις για τη ζωή τους.
Εχουν συμβεί τόσα τα τελευταία δύο χρόνια, από τότε δηλαδή που μαζί με την Κάρολιν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε το συγκεκριμένο έργο.
Υπήρχαν ανατροπές που νομίζω ότι κανείς δεν τις περίμενε – ούτε καν ο Χάρι και η Μέγκαν. Αυτό το βιβλίο σκοπό έχει να επικοινωνήσει την έγκυρη εκδοχή της κοινής τους ζωής, μακριά από πρωτοσέλιδα και αναληθείς πληροφορίες», δήλωσε ο βιογράφος Ομιντ Σκόμπι στο harpersbazaar.com

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Η Νταϊάνα ηχογραφούσε εξομολογήσεις της και τις έστελνε στον συγγραφέα του βιβλίου, Αντριου Μόρτον, με μοναδικό όρο να παραμείνει κρυφή η ανάμειξή της.

Την ίδια στιγμή η απόφαση να εκδοθεί το βιβλίο τον Αύγουστο, που είναι συνδεδεμένος με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν αυτό είναι απλά μια σύμπτωση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved