Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι φορές που την είδαμε με μαγιό και μας «κόπηκε η ανάσα»! (Photos)
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι φορές που την είδαμε με μαγιό και μας «κόπηκε η ανάσα»! (Photos)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διαθέτει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Η αθλητικογράφος και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή του Alpha, Καλύτερα δε γίνεται έχει καταφέρει να «χτίσει» ένα υπέροχο κορμί με σωστή διατροφή και εντατική γυμναστική.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διατηρείται σε φόρμα και κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφία της με μαγιό γίνεται χαμός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από σχόλια και αμέτρητα like!

H Ευρυδίκη έχει αναφέρει σε συνέντευξή της: «Δυστυχώς, αρκετοί από εμάς θυμόμαστε πως πρέπει να έχουμε το τέλειο κορμί μόνο όταν πλησιάζει η ώρα να βγούμε στις παραλίες. Δεν έχω κάποιο μαγικό μυστικό! Το μυστικό είναι η καλή και σωστή διατροφή σε συνδυασμό με τη γυμναστική.»!

Όσο για το τι πρόγραμμα διατροφής ακολουθεί, είπε: «Προσπαθώ να κάνω 4-5 γεύματα ημερησίως και να μη βγαίνω από αυτό το πρόγραμμα. Βέβαια, αν θελήσω να φάω ένα γλυκό, δεν θα το στερηθώ, αλλά θα προσπαθήσω να είναι 1-2 φορές την εβδομάδα.»!

Όσο για το είδος γυμναστικής που προτιμά ανέφερε στο TV ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ «Γυμνάζομαι 4-5 φορές την εβδομάδα. Δεν παραλείπω ποτέ να κάνω αερόβιο 40-50 λεπτά, είτε στον διάδρομο είτε κάπου έξω, να βγω να τρέξω. Θεωρώ πως η αερόβια άσκηση με βοηθά πολύ και είναι η ιδανική για να κάψεις θερμίδες. Τη συνδυάζω με κάποιες ασκήσεις με βάρη, δουλεύοντας κάθε φορά διαφορετικές μυϊκές ομάδες».

Έχει κορμί «λαμπάδα» και δείτε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με μαγιό και θα πάθετε πλάκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved