Έτσι αντέδρασε ο Βαρθακούρης στα αρνητικά σχόλια του Παπανώτα για την Αντελίνα (photos)
Showbiz

Έτσι αντέδρασε ο Βαρθακούρης στα αρνητικά σχόλια του Παπανώτα για την Αντελίνα (photos)

Το νέο τρέιλερ της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη δεν γλύτωσε από τον καυστικό σχολιασμό του Δημήτρη Παπανώτα.

Ο δημοσιογράφος φαίνεται ότι δεν είναι πολύ πεπεισμένος για την εκπομπή που θα παρουσιάσει η Αντελίνα στον Alpha με τίτλο «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» κι έτσι έκανε μια ανάρτηση στο instagram του.

«Καλημέρα! Καλή επιτυχία βέβαια στο κορίτσι. Είχε εξάλλου τόοοοοσο ... μεράκι να κάνει δική της εκπομπή στην τηλεόραση. Αλλά... το τρέιλερ τι θέλει να μας πει ακριβώς? "Τα κατάφερα, πήρα εκπομπή και θα ξεσαλώσω on camera να το πανηγυρίσω"??? Ή υστερική φωνή που την καλεί ενώ η ίδια χτυπιέται σε χορευτικούς ρυθμούς αλά βραζιλιάνα στο καρναβάλι του Ρίο, τι γούστο έχει???».

Και συνέχισε: «Είναι τρολάρισμα στον άνθρωπο στον οποίο κάποιοι επένδυσαν τηλεοπτικά και οι ίδιοι (!!!) τον τρολάρουν? Είναι αυτοσαρκασμός τύπου Ζαρίφη??? Είναι μήπως η απόδειξη ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο να γίνουν μία των ημερών Ελένη Μενεγάκη? Ή καλαισθησία σε όλο της το μεγαλείο???... Speechless!!! Tragic...» έγραψε.

Αυτό, βέβαια, δεν το άφησε αναπάντητο ο σύζυγός της Χάρης Βαρθακούρης κι έδωσε τη δική του απάντηση με ένα story, στο οποίο τάγκαρε τον Δημήτρη Παπανώτα.

Δείτε το παρακάτω…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved