Έχετε δει τη μαμά και την αδελφή της Λάουρας Νάργιες; Η οικογενειακή φωτό και η απίστευτη ομοιότητα
Showbiz

Έχετε δει τη μαμά και την αδελφή της Λάουρας Νάργιες; Η οικογενειακή φωτό και η απίστευτη ομοιότητα

Η Λάουρα Νάργες είναι από τις γυναίκες εκείνες που έχει πολύ μεγάλο δέσιμο με την οικογένειά της. Και με κάθε τρόπο το δείχνει.

Πάει αρκετός καιρός -συγκεκριμένα έξι χρόνια- από τότε που έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα. Ήταν στιγμή ορόσημο για εκείνη και από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της.

Ο χαμός ενός γονιού ποτέ δεν ξεπερνιέται όμως μετά από μία τέτοια μεγάλη απώλεια, ήρθε ακόμα πιο κοντά με τη μητέρα της και την αδελφή της Δέσποινα η οποία ζει μόνιμα στη Γερμανία και της λείπει πολύ. Οι δύο αδελφές είναι πολύ δεμένες και μάλιστα με την πρώτη ευκαιρία συναντιούνται για να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα που η Δέσποινα έχει γίνει και μαμά, η Λάουρα είναι ακόμα πιο δεμένη με την οικογένειά της και λατρεύει τα δύο ανιψάκια της.

Η Λάουρα είχε πει για εκείνη σε παλιότερη συνέντευξή της: «Με την αδελφή μου έχουμε δέκα χρόνια διαφορά, αλλά αισθάνομαι το δέσιμο που έχουν τα δίδυμα αδέλφια. Πραγματικά μου λείπει πολύ, αφού ζει μόνιμα στη Γερμανία. Η Δέσποινα είναι σαν δεύτερη μαμά μου, αλλά ταυτόχρονα και η καλύτερή μου φίλη».

Σε πρόσφατη ανάρτησή της με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, η Λάουρα ανάρτησε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα σε ποντιακή διάλεκτο τιμώντας την καταγωγή της:

«Η μάνα εν Θεός, η μάνα Παναγία,
Άμον τη μάνας την εγάπ κι ευρίεται άλλον μία
Χρόνια πολλά Μαμάκα μου
Χρόνια πολλά και στην αδελφή μου που γιορτάζει επίσης έχοντας αυτά τα δύο αγγελουδάκια αλλά και σε όλες τις μανούλες εκεί έξω. Ελπίζω μία μέρα να δω και να μάθω και εγώ τι ακριβώς σημαίνει ατελείωτη και αδιαπραγμάτευτη αγάπη».

Εκείνο που διαπιστώσαμε όμως μέσα από τη συγκεκριμένη ανάρτηση είναι η καταπληκτική ομοιότητα που έχει η Λάουρα με τη μητέρα της. Όταν ήταν ξανθιά η Λάουρα έμοιαζαν ακόμα περισσότερο. Όχι πως τα χαρακτηριστικά τους δεν είναι ίδια και τώρα που η Λάουρα αποφάσισε να γίνει καστανή!

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία παρακάτω…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved