Γιάννης Σπαλιάρας: Έχει γενέθλια και τα περνάει με τον καλύτερο τρόπο – Εσύ πόσων ετών τον κάνεις;
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: Έχει γενέθλια και τα περνάει με τον καλύτερο τρόπο – Εσύ πόσων ετών τον κάνεις;

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει σήμερα τα γενέθλιά του.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μεγάλωσε κατά έναν χρόνο και το instagram του έχει πάρει φωτιά από τις ευχές που δέχεται.

Πολλοί, λοιπόν, είναι οι φίλοι και οι fans που τον θυμήθηκαν και θέλησαν να επικοινωνήσουν μαζί του προκειμένου να του πουν «χρόνια πολλά», κι εκείνος φυσικά ανταποκρίθηκε και απάντησε με τον τρόπο του. Ακόμη, και αρκετοί celebtities ήταν εκείνοι που του έκαναν αφιερωματικά posts!

Συγκεκριμένα έκανε μια δημοσίευσή, στην οποία έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολυυυυυυ για τα χρόνια πολλά για τα γενέθλια μου μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους ...χρόνια πολλά στον Κώστα την Ελένη κ την Ντίνα ...».

Μάλιστα, η εικόνα που πόσταρε αποδεικνύει ότι οι κοιλιακοί, τελικά, δεν έχουν ηλικία, αφού ο Σπαλ είναι «φέτες». Άλλωστε, το πάθος του για την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή είναι γνωστό, κι έτσι μπορεί και έχει ένα αθλητικό κορμί.

Όσον αφορά στο πού βρίσκεται, ο Γιάννης Σπαλιάρας αποφάσισε να κάνει βουτιές και να χαλαρώσει στην παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Εμείς με τη σειρά μας να του ευχηθούμε «χρόνια πολλά», με υγεία και ευτυχία!

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω και θα καταλάβετε, αλλά και πόσων χρόνων γίνεται…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved