Τόλης Παπαδημητρίου: Ο Μπίλυ από το «Μην ψαρώνεις» αποκαλύπτει τι θα γίνει με τη Ρόζα
Showbiz

Τόλης Παπαδημητρίου: Ο Μπίλυ από το «Μην ψαρώνεις» αποκαλύπτει τι θα γίνει με τη Ρόζα

Τόλης Παπαδημητρίου: Ο ηθοποιός είναι και ένα από τα μέλη της συγγραφικής ομάδας του «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»

Ο Τόλης Παπαδημητρίου είναι ηθοποιός αλλά και σεναριογράφος μιλά για τον ρόλο του και τις εξελίξεις στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις», το πώς βιώνει την αναγνωρισιμότητά του αλλά και το μέλλον της «Μουρμούρας»

Μόλις ξεκινήσατε και πάλι γυρίσματα στο «Μην ψαρώνεις»;
Ναι, και με πολλή χαρά θα έλεγα ότι επανήλθαμε, μια και ήταν κάτι που είχε λείψει πολύ σε όλους μας. Βέβαια τα πράγματα στα γυρίσματα άλλαξαν αρκετά. Εγιναν τα απαραίτητα τεστ, χρησιμοποιούμε μάσκες, πολύ αντισηπτικό και φυσικά κρατάμε αποστάσεις. Ολοι έχουμε τον νου μας πλέον.

Ερωτικές σκηνές γυρίσετε;
Φαντάζομαι πως ναι. Η παραγωγή προνοησε και μας έκανε σε όλους τεστ. Με αρκετή προσοχή φυσικά, γιατί δεν γίνεται αλλιώς.

Πώς βρεθήκατε στο «Μην ψαρώνεις» υποδυόμενος τον Μπίλυ;
Ημουν ήδη στη σεναριακή ομάδα της σειράς όταν ήρθε η πρόταση από τον Πιέρρο Ανδρακάκο για τον ρόλο του Μπίλυ. Τον βρήκα πραγματικά ενδιαφέροντα ρόλο, μια και μου πήγαινε αρκετά. Ταίριαζα και με την Ελεάνα Καυκαλά που είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και το αποτέλεσμα νομίζω ότι είναι αρκετά καλό.

Τι θαυμάζετε στον Μπίλυ;
Αυτήν την ανεμελιά που έχει. Το ότι τα παίρνει όλα τόσο ελαφριά. Δεν αγχώνεται για τίποτα και έχει αυτό που λέω εγώ πίστη ότι όλα θα πάνε καλά.

Εχετε κάτι κοινό με τον Μπίλυ;
Σίγουρα έχω το πάθος που έχει κι αυτός. Έχει πάθος με την τεχνολογία, θέλει να κάνει τη διαφορά, να βρει κάτι καινούργιο.
Να επηρεάσει πολύ τον κόσμο και να τον βοηθήσει. Το ίδιο πάθος έχω κι εγώ με την τέχνη.

Πώς θα εξελιχθεί στη συνέχεια η σχέση σας με τη Ρόζα; Θα είστε μαζί μέχρι το τέλος της σειράς;
Σίγουρα θα υπάρχουν ανατροπές και δεν θα μείνει τίποτα όπως είναι. Δεν γνωρίζω ακόμη αν θα είμαστε μαζί έως το τέλος, καθώς δεν έχουν έρθει στα χέρια μου τα σενάρια από τα δύο τελευταία επεισόδια. Πάντως όπως θα δείτε υπάρχουν πολλά εμπόδια στον δρόμο τους ως ζευγάρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved