Έρωτας μετά: Το ατύχημα, η σύλληψη, οι εκβιασμοί και το περίεργο τηλεφώνημα (Photos)
Showbiz

Έρωτας μετά: Το ατύχημα, η σύλληψη, οι εκβιασμοί και το περίεργο τηλεφώνημα (Photos)

Έρωτας μετά: Συγκλονιστές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς!

Ο Δημήτρης προσπαθεί να μπει στη ζωή και στην καθημερινότητα του Λεγάτου και να τον ξεσκεπάσει, καθώς είναι σίγουρος πως κάτι κρύβει.

Μάλιστα, ο νεαρός, παρουσία της Σοφίας, προσπαθεί να βρει στοιχεία εναντίον του αλλά τελικά δεν καταφέρνει τίποτα.

Δεν απογοητεύεται, όμως, και δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την ερευνά του.

Θέλει να βρει άλλον τρόπο να τον ξεσκεπάσει και γι’ αυτό σκέφτεται να ζητήσει τη βοήθεια του Νίκου.

Παράλληλα, ο Θοδωρής συλλαμβάνεται και ο Χρήστος καλείται στο αστυνομικό τμήμα για να τον αναγνωρίσει σε σχέση με την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αποστόλη. Την ίδια στιγμή, η Ηλέκτρα περνάει το πρώ το της βράδυ στο ξενοδοχείο μετά την έκδοση του διαζυγίου της από τον Κωνσταντίνο.

Η γυναίκα, όμως, δέχεται επίσκεψη από τον Κωνσταντίνο.

Ο τελευταίος της λέει να γυρίσει στο σπίτι και πως ο ίδιος θα μείνει εκεί, καθώς η θέση της είναι δίπλα στα παιδιά τους.

Από την άλλη, σύμφωνα με το my tv, ο Γιώργος προσπαθεί να πιέσει τον Θοδωρή για να μάθει τι ξέρει για την υπόθεση αλλά και ποιος τον έβαλε να επιτεθεί στον Αποστόλη και γιατί.

Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας λέει στην Κατερίνα να ενημερώσει την Όλγα για το σχέδιο εισαγωγής της Δούκας στο χρηματιστήριο.

Ο ίδιος γνωρίζει πως ο Κωνσταντίνος θα αντιδράσει αλλά είναι έτοιμος να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Ένα μήνα πριν...

Ο Λεγάτος συνεχίζει να παίζει με την ψυχολογία και το μυαλό της Άννας. Έτσι, βλέποντας πως η γυναίκα λύγισε όταν είδε τον Μιχαλάκη, αποφασίζει να την πάει στο ίδιο πάρκο που και η Ειρήνη βγάζει βόλτα τον μικρό, με κίνδυνο να τους δει.

Ωστόσο, ο Λεγάτος ξέρει καλά να κρύβεται και χειραγωγεί την Άννα και έτσι δεν γίνονται αντιληπτοί.

Ο Γιώργος και ο Τόνι, από την άλλη, κάνουν έρευνα στο αυτοκίνητο της Αλίκης. Οι δύο αστυνομικοί βρίσκουν ένα όπλο κι ένα κλειδί, το οποίο όμως ακόμη δεν ξέρουν τι ανοίγει.

Ωστόσο, είναι σίγουροι πως θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τη σχέση της με τον εγκέφαλο της υπόθεσης. Παράλληλα, ο Δημήτρης συναντάει τον Νίκο και του ζητάει να τον βοηθήσει με το θέμα του Λεγάτου.

Του αποκαλύπτει τις υποψίες του και ο νεαρός παραμερίζει τις προσωπικές τους διαφορές και αποφασίζει να συμμαχήσει μαζί του. Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τη Μάγδα σχετικά με την πρόταση του Ηλία για το χρηματιστήριο.

Έναν μήνα πριν από το ατύχημα, η Άννα αρχίζει να φοβάται ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει με τους εκβιασμούς.

Η γυναίκα δείχνει την ανησυχία της στον Κωνσταντίνο και έτσι ο επιχειρηματίας αναγκάζεται να βρει έναν τρόπο να τα τακτοποιήσει όλα προτού να είναι αργά.

Η Όλγα είναι έγκυος...

Ο Νίκος και ο Δημήτρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και κρυφά από όλους ξεκινούν την παρακολούθηση του Λεγάτου. Οι νεαροί βλέπουν τον άντρα να μπαίνει σε ένα διαμέρισμα και πιστεύουν πως σε αυτό το σπίτι κρατά όμηρο τη μητέρα τους.

Έτσι, περιμένουν να τον δουν να φεύγει προκειμένου να μπουν μέσα και να ψάξουν. Παράλληλα, οι έρευνες των αστυνομικών αποδίδουν καρπούς. Συγκεκριμένα, βρίσκουν στα πράγματα της Αλίκης δύο ψεύτικα διαβατήρια. Το ένα ανήκει σε εκείνη και το δεύτερο στον Αλέξανδρο, τον γιο του Παπαδόπουλου που έχει φύγει από τη ζωή.

Η ανακάλυψη αυτή γεννά καινούργια ερωτήματα. Μάλιστα, ο Παπαδόπουλος μαθαίνει τι συνέβη και αποφασίζει να μάθει τι σχέση είχε ο γιος της με αυτή την ιστορία.

Ο άντρας τότε στρέφεται στην Όλγα για απαντήσεις. Την ίδια στιγμή, όμως, εκείνη μαθαίνει ότι είναι έγκυος αλλά αποφασίζει να διακόψει την εγκυμοσύνη της.

Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος, βλέποντας τον Αποστόλη τόσο πιεσμένο, σκέφτεται να του προτείνει να δουλέψουν μαζί. Έναν μήνα πριν από το ατύχημα, ο Νίκος γυρίζει στο σπίτι νωρίτερα και ακούει κρυφά ένα τηλεφώνημα της Άννας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved