Σούζαν Άσμπι στο gossip-tv: «Η Ελένη πλήρωνε τις διακοπές των συνεργατών της όταν δεν είχαν λεφτά»
Showbiz

Σούζαν Άσμπι στο gossip-tv: «Η Ελένη πλήρωνε τις διακοπές των συνεργατών της όταν δεν είχαν λεφτά»

Την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha αλλά και ανακοίνωσή της ότι για τον επόμενο χρόνο θα είναι απούσα από την τηλεόραση, σχολίασε μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr μια από τις πρώτες συνεργάτιδες και φίλες της, από την εποχή του Πρωινού Καφέ, Σούζαν Άσμπι!

Η ίδια αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της Ελένης σχετικά με τη συνεργασία που είχε με τον κόσμο που δούλευε για εκείνη ενώ είναι σίγουρη πως η Ελένη θα κάνει ένα δυναμικό comeback!


«Η Ελένη ήταν ένας άνθρωπος πολύ συνεργάσιμος, που πρόσεχε πάρα πολύ το προσωπικό της, πάρα πολύ τους συναδέλφους της. Τις στιγμές που πλησίαζε ο καλοκαίρι και ορισμένοι δεν είχαν χρήματα για να πάνε διακοπές, τους πλήρωνε τις διακοπές, τους πλήρωνε τα δάνεια τους. Ορισμένοι θεωρούν την Ελένη ότι είναι σκληρός άνθρωπος και για την πάρτη της. Η Ελένη έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο και ίσως αυτά που λέω τώρα, δεν πρέπει να τα λέω αλλά με ρωτάς και απαντάω».

Η συνάντηση τους στην εκπομπή

Όσο για την πρώτα τους βήματα μαζί, η Σούζαν Άσμπι ήταν εκείνη που είχε έρθει πολύ κοντά της κι έζησε την Ελένη ακόμη και σε δύσκολες ή άβολες τηλεοπτικές στιγμές.

«Η Ελένη τότε μόλις είχε ξεκινήσει τον Πρωινό Καφέ και ήταν τότε πολύ αναστατωμένη, αγχωμένη και λογικό ήταν και πραγματικά είχαμε έρθει κοντά, εγώ την Ελένη την ήξερα πριν τον Πρωινό Καφέ και πριν καν ξεκινήσει τηλεόραση. Πιστεύω πως η κίνηση της να αποχωρήσει τώρα ήταν το καλύτερο που έκανε, να ξεκουραστεί για ένα χρόνο, θα κάνει αυτά που θέλει να κάνει. Τα ταξίδια της, να ασχοληθεί με τον εαυτό της και να φύγει από πάνω της όλο αυτό το άγχος για ένα διάστημα. Θα ασχοληθεί με τα παιδιά της, με τον άντρα της, για μένα ήταν πολύ σοφή η κίνησή της. Εξάλλου για μένα η Ελένη δεν ξεχνιέται, μας έχει μορφώσει εμάς τις γυναίκες. Δεν γίνεσαι Ελένη μόνο με την ομορφιά σου και το μπλα μπλα σου, δηλαδή η γυναίκα έχει δουλέψει τόσο χρόνια πολύ σκληρά. Άλλου την αγαπάνε και άλλοι όχι, αλλά εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι την ζηλεύουν γιατί αυτή η ομορφιά της δεν υπάρχει και πιστεύω ότι πολύ καλά έκανε».

Από την εποχή του Πρωινού Καφέ

Όσο για το αν πιστεύει ότι θα επιστρέψει;

«Ναι, σίγουρα η Ελένη θα επιστρέψει και μάλιστα πολύ δυναμικά γιατί θα έχει γεμίσει μπαταρίες. Εννοείται ότι θα επιστρέψει!», κατέληξε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved