Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: «Έτσι έχασα την όσφρησή μου σε ηλικία 12 χρόνων» (photos)
Showbiz

Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: «Έτσι έχασα την όσφρησή μου σε ηλικία 12 χρόνων» (photos)

Ελληνίδα ηθοποιός: Ήμουν σε παρέα 20 ηθοποιών που κάπνιζαν από το ίδιο τσιγάρο αλλά επειδή δεν είχα όσφρηση δεν κατάλαβα τι ήταν!

«Είχα ιγμορίτιδα, μικρό παιδί, μου έδιναν γιατροσόφια και έτσι έχασα την όσφρησή μου. Εισέπνευσα κάτι που είχαν πει στη μαμά μου ότι θα φτιάξει το πρόβλημά μου, αλλά δεν έκανε τίποτα. Με πήγαν στην Αθήνα, έφτιαξε η ιγμορίτιδα, αλλά δεν έφτιαξε ποτέ η όσφρησή μου.


Έτσι δεν έχω όσφρηση από την ηλικία των 12 χρονών. Βρέθηκα λοιπόν ένα βράδυ σε μια βίλα για διασκέδαση, τότε έκανα παρέα με τον Ομάρ Σαρίφ. Κάποια στιγμή έπληττα στο σπίτι αυτό, που ήταν παλιά του Γκάρι Κούπερ. Είχα βαρεθεί, γιατί από ένα σημείο κι έπειτα, οι Αμερικάνοι άρχισαν να πίνουν.


Αρχισα να γυρίζω το σπίτι γύρω-γύρω και φτάνω σε ένα δωμάτιο μ’ ένα μεγάλο τραπέζι και καρέκλες, ενώ στη μέση του τραπεζιού, υπήρχε μια πολύ μεγάλη πιατέλα με κάτι χορταρικά, κι έβλεπα που προσπαθούσαν να φτιάξουν τσιγάρα. Είχε μια θέση και κάποιος μου είπε να καθίσω μαζί τους… Κάθισα και έφτιαχνα τα τσιγάρα “τσάκα-τσάκα” και με θαύμαζαν όλοι.

Ήταν καμιά 15-20, ηθοποιοί όλοι, κι ανάβει ένας το τσιγάρο και το έδινε στον άλλο, το γυρνάγανε γύρω-γύρω, κι εγώ τότε είπα: «Θεέ μου, δεν είναι δυνατόν, τέτοια τσιγκουνιά στην Αμερική;»


Ο επιστάτης μας δεν είχε λεφτά κι έφτιαχνε τσιγάρα στο χέρι με το ταμπάκο... κι έλεγα ότι θα το πω στη μαμά μου, ότι 20 άνθρωποι δεν είχαν λεφτά κι έφτιαχναν ένα τσιγάρο, το κάπνιζαν όλοι γύρω - γύρω και δε Θα με πιστεύει. Δεν είχα την όσφρηση για να καταλάβω τι ήταν... όταν μου το έδιναν, επειδή μου δεν κάπνιζα, το έδινα δίπλα. Από την μια πλευρά η αθωότητα που είχα μου άρεσε, αλλά από την άλλη βλέπω πόσο πίσω με πήγε...»

Πώς αποφάσισες ν’ αφήσεις όλα αυτά που ζούσες στο εξωτερικό και να έρθεις στην Ελλάδα μόνιμα;
Γύρισα πίσω όταν ο μπαμπάς μου “έφυγε", μου είχαν δώσει τότε μόνο 24 ώρες άδεια. Όταν όμως με ειδοποίησαν ότι η μαμά μου είναι άρρωστη κι έχει μόνο 6 μήνες ζωή, είπα ότι δεν είναι δυνατόν να τη “χάσω” και να μην πάω.
Τότε αυτό το θεώρησαν δεύτερη δικαιολογία, γιατί μου είχαν κλείσει μια ταινία για τη Γαλλία. Η μητέρα μου, με τη φροντίδα κι έναν καλό γιατρό, κρατήθηκε στη ζωή 4 χρόνια.Έτσι άλλαξε η ζωή μου κι ήρθα στην Ελλάδα, αλλιώς δε θα επέστρεφα, θυμάμαι ότι έμενα στο νοσοκομείο με τη μαμά μου, το πρωί πήγαινα στα γυρίσματα και ξαναγύριζα μετά.
Τη βραδιά που “έφυγε”, δε θα την ξεχάσω ποτέ, είχαμε πρεμιέρα, κι είχα ξεχάσει ένα ρούχο μου στο σπίτι και ξαναγύρισα να το πάρω, εκεί είδα στην πόρτα μου ένα σημείωμα που είχε γράψει η αδελφή μου που έλεγε: «Μαμά...έφυγε».

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε ποια είναι η Ελληνίδα ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved