Δούκισσα Νομικού: Η μικρή Αναστασία μίλησε και αυτή είναι η πρώτη της λέξη!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Η μικρή Αναστασία μίλησε και αυτή είναι η πρώτη της λέξη!

H Δούκισσα Νομικού έχει αφοσιωθεί στα δύο παιδιά της, τον Σάββα και την Αναστασία.

Περνά όλο το χρόνο μαζί τους και απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τα δύο της αγγελούδια.

Συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά από την καθημερινότητά της και δείχνει στους χιλιάδες θαυμαστές της πόσο έχουν μεγαλώσει. Σήμερα δεν δημοσίευσε κάποια φωτογραφία των παιδιών της, αλλά μία δική της που είναι περιτριγυρισμένη από ένα σωρό παιχνίδια και αποκάλυψε τη πρώτη λέξη που είπε η Αναστασία της!

Περίμενε πώς και πώς να ακούσει τη λεξούλα που θα πει η μικρούλα της και ήταν σίγουρη πώς θα έλεγε μαμά…αλλά η πρώτη λέξη της Αναστασίας ήταν άλλη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Δούκισσα δεν έχει βαφτίσει ακόμα τα παιδιά της και ανέβαλε το μυστήριο που ήταν για το καλοκαίρι.

Η Δούκισσα είχε πει: «Αυτός ήταν ο στόχος, ο σκοπός, δεν είχαμε κανονίσει κάτι, δεν είχαμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες αλλά θέλαμε και τα δύο μωράκια να τα βαφτίσουμε. Ο Σάββας δεν είναι μωρό βέβαια, αλλά θέλαμε φέτος το καλοκαίρι να τον βαφτίσουμε.

Δεν το σκέπτομαι καν τώρα. Δεν θα κάναμε κάτι, απλά οι φίλοι και η οικογένεια θα ήμασταν στην βάφτιση. Τώρα το έχουμε αφήσει τελείως. Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό, σύντομα και να επιστρέψουμε όλοι σε μια πιο όμορφη, διαφορετική και ουσιαστική κανονικότητα».

Όσο για την πρώτη της λεξούλα; Δείτε τι είπε στην gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved