Κώστας Νταλιάνης: Το MasterChef δεν ήταν η ζωή μας!
Showbiz

Κώστας Νταλιάνης: Το MasterChef δεν ήταν η ζωή μας!

Κώστας Νταλιάνης: Δεν είχα συγκεκριμένο στόχο ήθελα απλώς να περνάω κάθε μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται.

Μακριά από κόντρες και κουτσομπολιά με ιδιαίτερο χιούμορ και ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του ο Κώστας Νταλιάνης ήταν από τους παίκτες που όλοι ήθελαν να δουν να συνεχίζει στο MasterChef. Ο ίδιος όμως έχει αφήσει αυτό το κεφάλαιο πίσω και ήδη προγραμματίζει το επόμενο πολύ σημαντικό το βήμα .

Πώς ήταν η εμπειρία σου στο παιχνίδι;
Πολύ όμορφη και θα συνιστούσα σε όλους να το τολμήσουν. Πέρασα πάρα πολύ ωραία παρόλο που εκτός από το γέλιο υπήρξαν και στιγμές πίεσης και άγχους.

Ξεπέρασες τις αναστολές που είχε σχετικά με την προβολή μπροστά σε τόσο κόσμο;
Αυτό δεν μπορεί να το ξεπεράσει εύκολα κάποιος άνθρωπος αν δεν το έχει. Αλλά με την καθημερινή τριβή αρχίζεις να αισθάνεσαι οικία μέσα σε αυτό το περιβάλλον το οποίο για εμένα τουλάχιστον δεν ήταν γνώριμο. Κάποια στιγμή απλώς σταματάς να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν κάμερες γύρω σου και το απολαμβάνεις περισσότερο.

Από κάποια στιγμή και μετά πάντως έδειξε να πιέζεσαι αρκετά
Κάποια στιγμή ότι είχα πιεστεί περισσότερο από όσο έπρεπε. Ήταν οι συγκυρίες έτσι. Έφτασα στο σημείο να ανταγωνίζομαι τους φίλους μου τον Ηλία και τον Γιώργο και αυτό ήταν δύσκολο.

Δεν ήξερες ότι και αυτό ήταν ένα κομμάτι του παιχνιδιού; Το ήξερα αλλά περίμενα να γίνει αργότερα, παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα με αυτούς τους δύο και κάναμε άτυπα ένα μικρό τελικό μεταξύ μας

Αν ερχόσουν αντιμέτωπος με τους φίλους αργότερα στην τελική πεντάδα για παράδειγμα θα ήταν πιο εύκολο;
Ναι εννοείται τότε δεν θα με ένοιαζε τόσο θα ήμουν πιο χαλαρός και θα το αντιμετώπιζα τελείως διαφορετικά. Θα είχαμε φτάσει όλοι στο στόχο μας και θα έλεγα «όποιος είναι να κερδίσει ας κερδίσει».

Ο δικός του στόχος ποιος ήταν όταν μπήκες στο παιχνίδι; Δεν είχα συγκεκριμένο στόχο ήθελα απλώς να περνάω κάθε μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται.
Δεν είχα σκοπό να φτάσω ψηλά ούτε να μπω στη δεκάδα ούτε τίποτα από όλα αυτά. Κάθε μέρα κοίταζα την επόμενη τι θα προκύψει και πώς θα το ξεπεράσω. Όπως είδαμε κάθε μέρα ήταν τελείως διαφορετική υπήρχαν πολλές δυσκολίες δεν ήξερες τι θα συναντήσεις.

Αναφέρεσαι στις μαγειρικές δοκιμασίες ή σε όλα τα υπόλοιπα;
Και στη μαγειρική αλλά και στη συμπεριφορά των παιδιών και όλα όσα γίνονταν στο παιχνίδι.

Βλέποντας πλέον αυτά που γίνονται απ έξω έχει αλλάξει γνώμη για κάποιους;
Έχω πέσει από τα σύννεφα με κάποια πράγματα που έχουν ειπωθεί, αλλά μέχρι εκεί. Ξέραμε ποιους έχουμε δίπλα μας. Απλώς με εκπλήσσει πώς γίνεται ένας άνθρωπος να χαρακτηρίζει κάποιους άλλους. Παρόλα αυτά το παιχνίδι τελείωσε και βγήκαμε έξω. Δεν ήταν αυτή η ζωή μας από τη στιγμή που βγαίνεις λοιπόν τελειώνει κι όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι κάτι το τραβάνε γιατί θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται από δικής μου πλευράς αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Επίσης κάποιοι μπορεί να είχαν ένα πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα. Κρατάμε τα καλά από όσα ζήσαμε με αυτούς και προχωράμε.


Ποιον θα ήθελες να δεις νικητή;
Από τη στιγμή που έφυγε ο Ηλίας όλα είναι πιθανά αλλά εμείς υποστηρίζουμε Γιώργο!

Τι θεωρείς ότι κέρδισες στο MasterChef;
Μία πολύ όμορφη εμπειρία και είμαι ευγνώμων τόσο στην παραγωγή όσο και στους κριτές για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Κι επίσης κέρδισα κάτι που για μένα είναι πιο σημαντικό από το έπαθλο, την αγάπη του κόσμου

Και την αγάπη αυτή πώς σκοπεύεις να την αξιοποιήσεις; Ακόμη δεν ξέρω τι θα κάνω συνήθως τα αφήνω όλα να κυλάνε πολύ ομαλά χωρίς να κυνηγάω τίποτα.

Τώρα σκέφτεσαι να κάνεις το ταξίδι που σχεδιάζετε με το Διονύση;

Αυτό είναι το βασικό μας πλάνο να γυρίσουμε τον κόσμο να κάνουμε ένα μεγάλο road trip σε όλη τη Λατινική Αμερική. Θέλουμε να περάσουμε από διάφορα ορφανοτροφεία και με πολλή αγάπη να δείξουμε στον κόσμο ότι με απλά πράγματα μπορούμε να δημιουργήσουμε. Δεν χρειάζεται να έχουμε λεφτά. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το μυαλό μας προκειμένου να καταφέρουμε πράγματα για αυτό και πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας

Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved