Σμαράγδα Καρύδη: Θα ξετρελαθείς με την πρώτη αρετουσάριστη φώτο της με μπικίνι!
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Θα ξετρελαθείς με την πρώτη αρετουσάριστη φώτο της με μπικίνι!

Η Σμαράγδα Καρύδη ξεκίνησε τις βουτιές της στη θάλασσα!

Η ηθοποιός διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz και κάθε φορά που τη βλέπουμε με μαγιό τρίβουμε τα μάτια μας!

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει αψεγάδιαστο κορμί και είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Τα τελευταία χρόνια γυμνάζομαι με σύστημα και κάνω Pilates τρεις φορές την εβδομάδα. Με το Σικάγο χρειάστηκε, επίσης, να κάνω χορό, ενώ είμαι συνεπής και στο διάδρομο, καθώς έχω το μηχάνημα στο σπίτι. Αν προσθέσεις σε όλα αυτά και την ωριαία προθέρμανση που έκανα πάντα πριν από την παράσταση, τότε, ναι, μάλλον η άσκηση είναι καθημερινή υπόθεση για μένα».

Και όσο για τη διατροφή της έχει τονίσει: «Προσπαθώ να διατηρώ το μέτρο. Δε με πιάνει τρέλα ούτε με τα κιλά ούτε με τα ανθυγιεινά. Έχω δει γυναίκες που όλο αυτό τους γίνεται εμμονή. Εγώ προσέχω μεν τη διατροφή μου, αλλά όταν θα τύχει, θα φάω και τα απαγορευμένα! Δε μου αρέσει να περιορίζω τη ζωή μου στο όνομα της υγιεινής διατροφής. Τρελαίνομαι για πατάτες τηγανητές, τις τρώω και τις απολαμβάνω».

Η Σμαράγδα Καρύδη φροντίζει το σώμα της και φαίνεται. Έχει κορμί «λαμπάδα» και δες την στην πρώτη φωτογραφία της με μπικίνι για φέτος το καλοκαίρι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved