Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδραση των fans της στην ανακοίνωση για την αποχώρησή της από την τηλεόραση
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδραση των fans της στην ανακοίνωση για την αποχώρησή της από την τηλεόραση

Η Ελένη Μενεγάκη ανήμερα της ονομαστικής της εορτής ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την τηλεοπτική πραγματικότητα, κάτι που αποτελεί μια δυσάρεστη είδηση για τους πιστούς θαυμαστές της.

Από το 1991 όπου και έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο Mega channel με την εκπομπή «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη, κι έπειτα μεταπηδώντας στην εκπομπή «Mega Μπάνκα» με τον Γιώργο Πολυχρονίου, η δημοφιλής παρουσιάστρια άρχισε να ξεχωρίζει.

Ορόσημο, βέβαια, στην καριέρα της η παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» στον ΑΝΤ1, όπου και ανέλαβε τα ηνία το 1995 για 15 ολόκληρα χρόνια. Μια εκπομπή που την καθιέρωσε στην μικρή οθόνη, την έκανε μια μεγάλη τηλεοπτική star για τα ελληνικά δεδομένα και της χάρισε μοναδικές στιγμές αλλά και την αγάπη μεγάλης μερίδας κόσμου. Το 2005 η Ελένη Μενεγάκη άλλαξε τηλεοπτική στέγη και βρέθηκε στον Alpha, ακολουθώντας τον Γιάννη Λάτσιο. Μια μεταγραφή που συζητήθηκε πολύ και η νέα συνήθεια του πρωινού show «Καφές με την Ελένη» διήρκησε 6 σεζόν. Το 2011 εκείνη και οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να μεταφερθεί στη μεσημβρινή ζώνη κι έτσι από το «καλημέρα» που την είχε συνηθίσει το κοινό της να λέει με χαμόγελο, πέρασε στο «καλησπέρα», κι έπεισε!

Μετά από περίπου 30 χρόνια συνεχούς και καθημερινής παρουσίας στην τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη γνωστοποίησε στους τηλεθεατές της, ότι την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά δεν θα βρίσκεται στους δέκτες μας: «Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Σας αγαπώ», είπε μεταξύ άλλων.

Η αλήθεια είναι ότι αν και υπήρχαν έντονες φήμες που την ήθελαν να ολοκληρώνει την τηλεοπτική της πορεία, τίποτα δεν ήταν βέβαιο. Κι αυτό γιατί όλα τα χρόνια που την γνωρίζουμε, εκείνη είναι η μόνη που θέλει να εξωτερικεύει στο κοινό της την αλήθεια της. Αυτό, λοιπόν, και έκανε με αποτέλεσμα να δυσαρεστήσει πολλούς από τους θαυμαστές της, με τους οποίους έχει αναπτύξει μια δυνατή σχέση.

Έτσι, λοιπόν, τα σχόλια των fans της ήταν πολλά και αν τα έχει διαβάσει, είναι σίγουρο ότι θα έχει συγκινηθεί: «Με έκανες και έκλαιγα! Πώς θα είναι χωρίς να σε βλέπουμε;», «Ό, τι και να κάνεις εμείς θα είμαστε δίπλα σου», «Ελένη μας... εσύ μπορεί να άντεξες και να μην έκλαψες σήμερα... εμάς όμως μας ο κόμπος στο λαιμό... έγινε δάκρυα! Με το καλό όλα λοιπόν...! Θα μας λείψεις αλλά το μόνο που θέλουμε εμείς οι «άγνωστοι» είναι να είσαι εσύ καλά», «Θα σε αγαπάμε πάντα και θα περιμένουμε να γυρίσεις κοντά μας». Αυτά ήταν μόνο μερικά από τα σχόλιά τους κάτω από την φωτογραφία που κοινοποίησε η ίδια ανήμερα της γιορτής της και την ημέρα της ανακοίνωσης.

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι ένα τέτοιο reaction είναι υπερβολικό και κάποιοι να σκεφτούν, ότι υπάρχουν άλλα πράγματα στην καθημερινότητα για τα οποία χύνουμε δάκρυα, ωστόσο, με μια δεύτερη σκέψη, πιο ρομαντική, οφείλουμε να αναλογιστούμε ότι η Ελένη Μενεγάκη μέσα στην 30χρονη πορεία της ανέπτυξε μια ειλικρινή σχέση με τον κόσμο της. Κράτησε συντροφιά σε πολλούς μέσα από τις εκπομπές της, μοιράστηκε τις χαρές και τους προβληματισμούς της, χάριζε απλόχερα ένα από τα πιο φωτεινά χαμόγελα της ελληνικής τηλεόρασης και μετέφερε μια θετική αύρα στους τηλεθεατές της. Και κάτι ακόμη: μέσα από τις εκπομπές της κατάφερε να κάνει πολλά άτομα χαρούμενα, αφού εκείνη και η ομάδα της μοίρασαν αναρίθμητα δώρα, που στην εποχή που ζούμε δεν είναι λίγοι εκείνοι που τα έχουν ανάγκη!

Δείτε στια παρακάτω φωτογραφίες κάποια comments των ανθρώπων που την παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved