Μαντώ Γαστεράτου: Ξέγνοιαστες στιγμές με τον 4 μηνών γιο της και την φίλη της, Μπάγια Αντωνοπούλου
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Ξέγνοιαστες στιγμές με τον 4 μηνών γιο της και την φίλη της, Μπάγια Αντωνοπούλου

H Μαντώ Γαστεράτου και η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι φίλες και κουμπάρες και πέρασαν μαζί ξέγνοιαστες στιγμές έχοντας φυσικά μαζί τους και τον τεσσάρων μηνών Γιωργάκη.

Η Μαντώ Γαστεράτου συναντήθηκε με την Μπάγια Αντωνοπούλου και δημοσίευσαν στιγμιότυπα και οι δύο στο Instagram τους από τη συνάντησή τους μετά τη λήξη της καραντίνας!

«Καλησπέρα κόσμε! Λένε μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις… τι να πρωτοπώ για τις δυο αυτές φάτσες της ζωής μου! Η μια φατσουλα είναι όλη μου η ζωή και η άλλη φάτσα είναι το άλλο μου μισό! Το μόνο σίγουρο είναι ότι το υπόλοιπο της ζωής μου, το ονειρεύομαι μαζί τους και επειδή στον κόσμο αυτό που ζούμε είναι ωραίο να έχεις όνειρα, θα πω μόνο ότι αξία έχει να τα μοιράζεσαι μαζί τους», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram.

Και στη συνέχεια η Μπάγια Αντωνοπούλου μας συγκίνησε με τα υπέροχα λόγια της: «Και κάπως έτσι… οι φωτογραφιές μας έχουν πλέον στη μέση ένα πλασματάκι που μονοπωλεί τις καρδιές μας, εσένα να κρύβεις την κούραση σου με ένα μεγάλο χαμόγελο κι εμένα να μην κρύβω τη συγκίνηση μου που του μαθαίνεις να με λέει θεία. Μπαίνω στο σπίτι σου και αντί για καλώς ήρθες, μου λες με απελπισία «Παρ´ τον» για να προλάβεις να κανείς ένα μπάνιο, να φας, να μην ουρλιάξεις (δύσκολα τα μωρά τελικά) και εγώ να γελάω από περηφάνεια μου που μου εμπιστεύεσαι το πιο σημαντικό δώρο της ζωής σου, ξέροντας ότι στην αγκαλιά μου θα είναι ασφαλής!

Σε ευχαριστώ Μαντώ Γαστεράτου. Η ζωή είναι ωραία, γιατί είναι απρόβλεπτη! Σου φέρνει στιγμές που δεν ήξερες ότι θα σε γεμίζουν τόσο… (εξαιρώ τη στιγμή που πρέπει να αλλάξουμε πάνα).

ΥΓ: Εσείς που υπήρξατε το «κακομαθημένο μοναχοπαίδι», που ακούσατε πως «τα μοναχοπαίδια δεν μοιράζονται» και «ένα ίσον κανένα»…

Εγώ ξέρω ότι ένα μοναχοπαίδι δίνει στη φιλία ιερή υπόσταση, όταν αγαπάει, αγαπάει για πάντα και ονειρεύεται να γεμίσει τις κενές θέσεις δίπλα του… Και πολλές φορές ναι! Είναι τυχερό και οι θέσεις γεμίζουν με μια μεγάλη οικογένεια… Κι ας μην είναι εξ´ αίματος, είναι αληθινή και κρατάει για πάντα! Αυτά τα λίγα, από το μοναχοπαίδι που έγινε θεία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved