Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της για τη γιορτή του (photos)
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της για τη γιορτή του (photos)

Σήμερα, ο Φώτης Μπερνάντο γιορτάζει και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να του πει με τον πιο τρυφερό και ερωτικό τρόπο τα Χρόνια Πολλά. 

Η ηθοποιός και ο γνωστός μουσικός ο οποίος μάλιστα έχει ξεχωρίσει ως ντράμερ είναι μαζί εδώ και χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία καταπληκτική οικογένεια με δύο χαριτωμένα κοριτσάκι, τη Λυδία και την Ηλέκτρα που λατρεύουν.

Πρώτα και πάνω από όλα όμως παραμένουν πολύ ερωτευμένοι, κάτι για το οποίο παλεύουν και οι δύο καθημερινά ώστε να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση και τον γάμο τους.

Σήμερα λοιπόν γιορτάζουν οι Φώτηδες (οι περισσότεροι βέβαια γιορτάζουν ανήμερα των Φώτων) και η ηθοποιός θέλησε να γράψει στον αγαπημένο της τα πιο τρυφερά της λόγια.

«Χρόνια πολλά στο πιο φανταστικό αγόρι του πλανήτη. Σε χίλιες ζωές, πάλι εσένα θα διάλεγα για κολλητό! Σε λατρεύω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου! Welcome to the club you filthy animal!», έγραψε δίπλα σε μία υπέροχη κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι οι δυο τους παραμένουν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Δείτε φωτογραφίες και φυσικά την επίμαχη ανάρτηση της ηθοποιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved