Φωτεινή Αθερίδου: Είναι ξετρελαμένη με τον γιο της – Η φωτό που θα σας κάνει να... λιώσετε! (photos)
Showbiz

Φωτεινή Αθερίδου: Είναι ξετρελαμένη με τον γιο της – Η φωτό που θα σας κάνει να... λιώσετε! (photos)

Η Φωτεινή Αθερίδου δεν χορταίνει λεπτό τον μικρό της.

Από τη στιγμή που τον κράτησε στην αγκαλιά της η ζωή της έχει αλλάξει προς το καλύτερο κι εκείνη δείχνει να απολαμβάνει κάθε λεπτό μαζί του. Εκείνη κι ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, με τον περίπου 8 μηνών μπόμπιρά τους να τους κλέβει όλο και περισσότερο την καρδιά.

«Πριν 7 μήνες ήρθε κάτι, μέσα σε ένα γυάλινο πράγμα με ροδάκια “το παιδί σας μας είπαν” ... και δεν πολύ καταλάβαμε ... τι πάει να πει το παιδί μας; Το παιδί ποιανού; Εμείς δεν είμαστε μόνο παιδιά; Που κάποιος πρέπει να μας μαλώνει κ να μας λέει τι πρέπει κ τι δε πρέπει; Πως θα του πούμε τι; Και με ποιο δικαίωμα ; Πως θα αγαπήσω αυτό το ανθρωπάκι με τα πολλά μαλλιά ( για κάποιο λόγο ) μέσα σε αυτό το γυάλινο πράγμα με ροδάκια αφού δεν το ξέρω! Τι πάει να πει το παιδί μας; Όλα αυτά πριν 7 μήνες .... Τώρα κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία και λέω «αχ το παιδί μας ...», είχε γράψει η ηθοποιός παλαιότερα.

Αυτήν τη φορά κοινοποίησε μια εικόνα με μοναδικό πρωταγωνιστή εκείνον. Κάθεται σαν κύριος στον καναπέ και κοιτάζει με απορία μια εντυπωσιακή κιθάρα, ενώ το γαλάζιο του κορμάκι τού ταιριάζει απίστευτα.

Είναι ένας γλύκας με μαλλάκια πυκνά και θέλεις πραγματικά να τον τσιμπήσεις. Δείτε τον παρακάτω, μαζί με άλλες όμορφες στιγμές με τη μαμά και τον μπαμπά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved