Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Έχετε δει τη σύντροφο του πρωταγωνιστή Taner Ölmez; Είναι κούκλα!
Showbiz

Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Έχετε δει τη σύντροφο του πρωταγωνιστή Taner Ölmez; Είναι κούκλα!

Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Ο τηλεοπτικός Αλί έχει κερδίσει τις καρδιές των Τούρκων και τώρα επιχειρεί -και τα καταφέρνει μια χαρά- να κερδίσει και των Ελλήνων. 

Ο λόγος για τον Taner Ölmez ο οποίος έχει καταφέρει να αναδειχθεί με τον τρυφερό και πολύ ιδιαίτερο ρόλο του στο αγαπημένο σίριαλ που προβάλλει στη χώρα μας ο ΣΚΑΪ και εκτός των συνόρων της πατρίδας του.

Ο τηλεοπτικός Αλί λοιπόν γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην πατρίδα του και φυσικά κάθε τι που τον αφορά, γίνεται θέμα συζήτησης στον καλλιτεχνικό χώρο και τις κοσμικές στήλες. Και φυσικά, πρώτη απ' όλες η προσωπική του ζωή.

Αλήθεια, είναι ερωτευμένος ο Taner Ölmez;

Η απάντηση είναι ναι και μάλιστα πολύ. O "Αλί" είναι "σχεσάκιας" όπως δείχνει το παρελθόν του στα ερωτικά του αφού είναι εδώ και τρία χρόνια με την ίδια κοπέλα.

Πρόκειται για την επίσης ηθοποιό Ece Çeşmioğlu με την οποία γνωρίστηκε το 2017. Αμέσως ήρθαν κοντά, κατάλαβαν ότι είχαν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και έτσι έγιναν ζευγάρι. Εκείνος μόλις είχε χωρίσει από την προηγούμενη σύντροφό του, την επίσης ηθοποιό Öykü Karayel με την οποία ήταν σε σχέση για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Το ζευγάρι δεν κρύβει τη σχέση του και συχνά ανεβάζει πότε ο ένας και πότε ο άλλος κοινές τους φωτογραφίες, που αποδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι μαζί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που κατά καιρούς έχουν δημοσιοποιήσει στα social media για να διαπιστώσετε και εσείς ότι η σύντροφος του "Αλί" είναι μία κούκλα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved