Γυναίκα χωρίς όνομα: Πρωταγωνίστρια εξομολογείται:«Στην καραντίνα έπαθα πανικό.Έβγαλα ψυχοσωματικά»
Showbiz

Γυναίκα χωρίς όνομα: Πρωταγωνίστρια εξομολογείται:«Στην καραντίνα έπαθα πανικό.Έβγαλα ψυχοσωματικά»

Γυναίκα χωρίς όνομα: Πρωταγωνίστρια της σειράς δηλώνει: «Καταλαβαίνω ότι όταν εκτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο, ο κόσμος θέλει να ξέρει τι συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή»

Αφησε στη μέση τις σπουδές της στα Οικονομικά για χάρη της υποκριτικής και στο ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη βρέθηκε να παίζει φέτος σε δύο σειρές του ΑΝΤΙ. Η ηθοποιός μιλά στο «TV Εθνος» και αποκαλύπτει πού και πώς πέρασε την καραντίνα, αναφέρεται στην προσωπική της ζωή και στη σχέση της

Σεναριακά τι έρχεται για την Κλειώ; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Κωστή αλλά και πώς θα αντιδράσει στην απώλεια του πατέρα της;
Η Κλειώ από τη στιγμή που κατάλαβε ότι ο πατέρας της σκότωσε τη μάνα της έχει κλονιστεί και συνειδητοποιεί ότι ζει σε ένα ψέμα. Το ότι πεθαίνει ο πατέρας της είναι δύσκολο να το διαχειριστεί και ο Κωστής προσπαθεί συνεχώς να στηρίζει τη σχέση τους, η οποία προς το παρόν δεν έχει καλή κατάληξη. Περιμένω στα τελευταία επεισόδια να δω αν θα αλλάξει κάτι, γιατί εγώ θα ήθελα να καταλήξουν μαζί και να είναι αγαπημένοι. Σεναριακά όμως ακόμα δεν ξέρουμε.

Και οι δύο πάντως ρόλοι είναι συγκινησιακά φορτισμένοι. Εσείς στα δύσκολα κλαίτε;
Εγώ κλαίω πολύ όταν έχω νεύρα για να αποφορτιστώ και να ξεσπάσω. Αντί να σπάσω ένα πιάτο για μου φύγουν τα νεύρα, προτιμώ να κλάψω.

Την περίοδο της πανδημίας νιώσατε πιο ευάλωτη; Κλάψατε;
Η αλήθεια είναι ότι πέρασα απ’ όλα τα στάδια, της ξεκούρασης, της αισιοδοξίας, της απελπισίας, του άγχους και του πανικού, έβγαλα και αρκετά ψυχοσωματικά. Νομίζω ότι όλα περνάνε με ψυχραιμία και ηρεμία. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα και θέλω να βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία.

Θεατρικά πώς τα βλέπετε τα πράγματα;
Στο θέατρο όλα είναι στον αέρα. Δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει η σεζόν. Είναι όλα ρευστά, υπάρχει καλή διάθεση, αλλά κανένας δεν μπορεί να σου πει συγκεκριμένη ημερομηνία. Υπάρχει πάντως η διάθεση να συνεχιστεί η παράσταση «Φεγγάρι από χαρτί» των Ρέππα - Παπαθανασίου στην οποία συμμετείχα.

Στα μέσα της χρονιάς δημοσιοποιήθηκε η σχέση σας με τον Αναστάση Ροϊλό μέσω κοινών φωτογραφιών σας. Νιώσατε άβολα ή θεωρείτε ότι είναι αναπόφευκτο λόγω της αναγνωρισιμότητας και των δυο σας; Πώς αντιδράτε; Καταλαβαίνω ότι όταν εκτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο, ο κόσμος θέλει να ξέρει τι συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή.
Είναι σεβαστό, αλλά είναι λίγο άσχημο όταν αυτό επισκιάζει τη δουλειά μας. Είναι αμήχανο και για εμάς να απαντάμε συνέχεια σε κάτι, ενώ δεν έχουμε δώσει λαβή για σχόλια. Θα σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ καλά.

Στην πρώτη σας παράσταση με το ΚΘΒΕ στο έργο «Τόσο κοντά», η ηρωίδα που υποδύεστε λέει ότι «ζούμε όπως ονειρευόμαστε». Εσείς ζείτε έτσι;
Θέλω να πιστεύω πως ναι, μέχρι στιγμής τα πράγματα μού πάνε πολύ όμορφα, δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Πρόσφατα μετακόμισα και αισθάνομαι πολύ ωραία. Είναι και αυτό στο πλαίσιο του νέου ξεκινήματος.

Ο γάμος, η μητρότητα είναι στα σχέδιά σας;
Γενικότερα κάποια στιγμή θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς.

Αληθεύει ότι αγαπάτε το παρκούρ και τον χορό; Πώς συνδυάζονται;
Ημουν στον αθλητισμό από πολύ μικρή και είναι ένας τρόπος να αποφορτίζομαι και να βγάζω την ενέργειά μου. Δεν μου αρέσουν τα ήρεμα, αλλά τα πιο έντονα που μπορείς να εκτονωθείς. Και ο χορός και το παρκούρ που είχα κάνει πριν από δύο χρόνια μού ταιριάζουν πάρα πολύ. Μου αρέσουν, είναι ένας τρόπος και να αθλούμαι και να ξεκουράζομαι πνευματικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved