Έχεις δει τη μικρή αδελφή της Κατερίνας Δαλάκα; Είναι μία κούκλα! (photos)
Showbiz

Έχεις δει τη μικρή αδελφή της Κατερίνας Δαλάκα; Είναι μία κούκλα! (photos)

H Κατερίνα Δαλάκα τα έχει όλα! Τέλειο κορμί, κοιλιακούς... φέτες και πολύ όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο! Όμως, φαίνεται, πως η ομορφιά είναι... οικογενειακό θέμα. 

Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν το πόσο όμορφη είναι και η μικρότερη αδελφή της, Σοφία, η οποία έχει και εκείνη πάρα πολύ όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της. Εννοείται ότι μοιάζουν πολύ, μόνο που επειδή έχουν αρκετά χρόνια διαφορά ηλικίας, η Σοφία έχει ακόμα μία παιδικότητα στο πρόσωπό της.

Οι δύο αδελφές είναι πολύ δεμένες, όπως βέβαια και με τον αδελφό τους Κωνσταντίνο. Η μικρή Σοφία είναι ακόμα μαθήτρια και ζει με τους γονείς της στην Κατερίνη, όπως ακριβώς συνέβαινε και πριν από μερικά χρόνια για την Κατερίνα η οποία όταν άρχισε να ασχολείται επισταμένα με τον πρωταθλητισμό χρειάστηκε να κατέβει στην Αθήνα.

Το ίδιο συνέβη και με τον αδελφό τους Κωνσταντίνο ο οποίος ασχολείται και εκείνος με τον αθλητισμό και είναι personal trainer, αφού έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία.

Για τη μικρή Σοφία είναι ακόμα νωρίς να επιλέξει με τι θα ασχοληθεί στη ζωή της αλλά αν κρίνουμε από τα άλλα δύο αδέλφια της, δεν αποκλείεται και εκείνη να κάνει κάτι παρόμοιο.

Εκείνο που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως η Κατερίνα έχει μεγάλη αδυναμία στην αδελφή της και μάλιστα στο παρελθόν σε μία κοινή φωτογραφία τους που είχε αναρτήσει και στην οποία απεικονίζεται να κρατά τρυφερά τη Σοφία η οποία κοιμάται στην αγκαλιά της είχε εκφράσει αυτή την αγάπη με τον πιο γλυκό τρόπο. Συγκεκριμένα είχε γράψει στη λεζάντα:

«Δίπλα- δίπλα ή μίλια μακριά, είμαστε αδερφές που μας συνδέει η καρδιά».

Δείτε φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα με την κούκλα αδελφή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved