Κώστας Ευριπιώτης: Ένας χρόνος από το θάνατό του - Η μάχη με τον καρκίνο και οι στιγμές ευτυχίας
Showbiz

Κώστας Ευριπιώτης: Ένας χρόνος από το θάνατό του - Η μάχη με τον καρκίνο και οι στιγμές ευτυχίας

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα εκείνη (30-05-19) που ο Κώστας Ευριπιώτης βύθισε στο πένθος τους οικείους αλλά και πλήθος κόσμου με την είδηση του θανάτου του.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την πετυχημένη παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», εκεί βρέθηκε ξαφνικά σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι κι αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

«7 ώρες κράτησε το χειρουργείο για να μου αφαιρέσουν τη φλεγμονή από το κεφάλι. Ήταν μια πολύ σοβαρή επέμβαση που δεν θέλω να ζήσει κανείς. Δοξάζω το Θεό γιατί τώρα νιώθω καλά. Είμαι κουρασμένος και το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να έχω ηρεμία. Για όσο χρειαστεί θα απέχω. Με την υγεία δεν παίζουν», είπε δηλώσει ο ίδιος.

Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας έπεσε σε βαθύ κώμα, αμέσως ειδοποιήθηκαν οι οικείοι του, οι οποίοι ενημερώθηκαν πως η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη.

Λίγες ώρες μετά ο Κώστας Ευριπιώτης είχε ήδη φύγει για το μεγάλο ταξίδι! Λίγους μήνες πριν μάλιστα όλοι είχαμε γίνει μάρτυρες μιας συγκινητικής στιγμές μέσα στο νοσοκομείο, εκεί οπού γιόρτασε μαζί με τους γιους του τα τελευταία του γενέθλια.

Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε ένα πλούσιο βιογραφικό.

Έχει πρωταγωνιστήσει και έχει συμμετέχει σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.
Ο ρόλος που τον καθιέρωσε αναμφίβολα ήταν αυτός στην τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» όπου υποδυόταν τον σμηνίτη, Γιώργο Βλάχο, ένας ρόλος που έχει αφήσει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Έρωτες στη ζωή του υπήρξαν πολλοί, ωστόσο, πάντα κρατούσε χαμηλό προφίλ και δεν ήθελε να απασχολεί.

Ο Κώστας Ευριπιώτης ήταν παντρεμένος με την Βάλια Κωστοπούλου, με την οποία είχε αποκτήσει δυο γιους, τον Ίωνα και τον Αδαμάντιο.

Σύντροφος του τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής του, ήταν η δασκάλα χορού Λίλιαν Μπότση, η οποία δίδασκε στην Δραματική σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη, όπου και γνωρίστηκε με τον ηθοποιό όταν εκείνος σπούδασε εκεί υποκριτική το 1983.

«Την εποχή που έκανα σήριαλ ήμουν πιο εκτεθειμένος στα φώτα και ασχολούνταν περισσότερο μαζί μου. Δεν απασχόλησα όμως ποτέ τον Τύπο με τους έρωτές μου. Και όταν ερωτεύτηκα το έκανα με την ψυχή μου και όχι ψεύτικα και φτιαχτά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάθε πρωί ξυπνάνε και αγχώνονται για το τι θα δηλώσουν», είχε δηλώσει.

Ένα ακόμη μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του ήταν η πίστη που είχε στο Θεό.

«Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα»!

Δες φωτογραφίες από τη ζωή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved