Πηνελόπη Πλάκα: «Απόλαυσα την καραντίνα... Μου αρέσει να κάθομαι» (photos)
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Απόλαυσα την καραντίνα... Μου αρέσει να κάθομαι» (photos)

Πηνελόπη Πλάκα: «Στο «Πέτα τη φριτέζα» εξελίχθηκα περισσότερο από κάθε άλλη σειρά. Για μένα ήταν ένα σκαλοπάτι παραπάνω»...

Η Πηνελόπη Πλάκα σε συνέντευξή της στο Tv κους κους μιλά για την περίοδο της καραντίνας και την επανέναρξη των γυρισμάτων του «Πέτα τη φριτέζα»

Επιστρέψατε στα γυρίσματα της σειράς... Πώς αισθάνεσαι;
Μετά από δύο μήνες ξεκούρασης και καραντίνας προσπαθούμε να βρούμε ξανά τους ρυθμούς μας. Ομως, είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέψαμε, μου έλειψε η δουλειά μου, μου έλειψαν τα γυρίσματα, αυτή τη σειρά την έχω αγαπήσει πολύ.

Ποια είναι τα νέα δεδομένα;
Εχουμε πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας, όλο το συνεργείο φορά μάσκα, έχουμε παντού αντισηπτικά, κρατάμε τις αποστάσεις, δεν τρώμε καν όλοι μαζί, όπως τρώγαμε παλιά. Το φουαγιέ, στο οποίο ξεκουραζόμαστε ανάμεσα στις σκηνές, πλέον έχει μεταφερθεί έξω, βγάζουμε τα ρούχα μας και τα καθαρίζουν με ατμό. Όλα είναι πρωτόγνωρα, ωστόσο νιώθω ασφάλεια.

Σου προκαλεί όλο αυτό άγχος;
Ούτε με αγχώνει ούτε με τρομάζει. Το κάνουμε όλοι για να είμαστε ασφαλείς. Σίγουρα, όμως, νιώθουμε περίεργα, είναι σαν να έχουν ξεπροβάλει όλα αυτά από ταινία φαντασίας. Αν το έλεγε κάποιος πριν από κάποιους μήνες, δεν θα το πίστευε κανείς.

Το διάστημα της καραντίνας πώς ήταν;
Πέρασα πολύ ωραία (γέλια). Είμαι ένας άνθρωπος που όσο μου αρέσει η δουλειά μου τόσο μου αρέσει να κάθομαι και σπίτι μου, το απολαμβάνω. Είμαι μία ηθοποιός που αγαπά να κάνει, για παράδειγμα, καλοκαιρινές διακοπές, θέλω να κάθομαι. Ετσι, λοιπόν, απόλαυσα και την καραντίνα. Ήξερα ότι η δουλειά θα συνεχιστεί, οπότε δεν είχα άγχος και πέρασα πολύ καλά.

Η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου;
Εμείς, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές, δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Προς το παρόν κάνουμε τα γυρίσματα, απομένουν οκτώ επεισόδια για φέτος, ενάμισης μήνας δουλειάς και βλέπουμε!

Τι θα δούμε από εδώ και στο εξής στο σίριαλ;
Προσπαθούμε να δούμε τι συμβαίνει στην κουζίνα της Λαγουδέρας, να δούμε ποιος το έχει πάρει το μαγαζί και με ποιους τρόπους, οπότε εγώ θα βοηθήσω πολύ την κατάσταση.

Ανέφερες ότι είναι μια σειρά που αγάπησες πολύ. Ποια είναι αυτά τα στοιχεία που σε έκαναν να την ξεχωρίσεις;
Σε αυτή τη δουλειά θέλω να εξελίσσομαι συνεχώς. Νιώθω ότι στο «Πέτα τη φριτέζα» εξελίχθηκα περισσότερο από κάθε άλλη σειρά και, μάλιστα, γρήγορα. Από τις συμβουλές του σκηνοθέτη μου, μέχρι εκείνες του Γιάννη Μπέζου και τη συνεργασία με αυτόν τον υπέροχο ηθοποιό, ήταν όλα ξεχωριστά. Για μένα ήταν ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Οσες σειρές κι αν έχω κάνει, τις έχω ευχαριστηθεί πολύ, όμως αυτό το σίριαλ ήταν άλλο πράγμα.

Για σένα αυτό είναι το ζητούμενο; Να εξελίσσεσαι;
Ναι, αυτό επιθυμώ, σε αυτό στοχεύω. Ωστόσο, δεν μπορείς πάντα να το καταφέρεις αυτό. Πρέπει να είναι και οι συγκυρίες, να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι, συνεργάτες.

Οταν ξεκινούσες, το 2012, φανταζόσουν ότι οκτώ χρόνια μετά θα είσαι σε αυτό το σημείο;
Σαν μικρό παιδί στη Θεσσαλονίκη ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρω, αν δεν το ένιωθα, δεν θα τα έκανα όλα αυτά. Ξέρεις, εγώ έφυγα από την πόλη μου, πήγα για σπουδές στα Γιάννενα και τα άφησα όλα για να έρθω στην Αθήνα και να κυνηγήσω αυτό που ήθελα, την υποκριτική. Ολο αυτό ήταν επίφοβο, υπάρχει τόση ανεργία στον χώρο μας, αλλά ένιωθα μέσα μου ότι όλα θα πάνε καλά. Όσον αφορά στην πορεία μου, όχι, δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν αυτή.

Νιώθεις γεμάτη;
Ναι, πολύ γεμάτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved